2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

88 بازدید | 11 پست

من یه مقدار پول پس انداز کردم بعد ماه ها

یارانه م بوده.ازشوهرمم نگرفتم

چون یمدت بیکار بود پول بهم نداد

2ساله خونه خودمم و 27 سالمه

دلشم بچه میخاد.ولی من میگم برم دندونامو درست کنم و چکاپ کامل بدم و ...قبل بارداری

البته با پولای خودم

ولی اون اصلا براش مهم نیست.فکرمیکنه الکیه این چیزا.دلش میخاد همینجوری بارداربشم.براش توضیحم میدم و باز...

کاردرستی میکنم با پولای خودم برم دندونپزشکی وچکاپ؟

شوهرم ک نمیده تازه موافقم نیست!

نمیفهمه برای سلامتی من لازمه و ...پس فردا دندونم خراب بشه خودش باید پول بیشتر بده درستش کنم...

چکارکنم برم یا بیخیال؟شما باشین چکارمیکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کار درستی میکنی

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

پس چطور بچه میخواد ؟بچه صد برابر اینا خرج و مسئولیت داره. به نظر من تا شوهرت مسئولیت پذیری رو یاد نگر فته بچه دار نشو ...

عجله نکن...که بعدا پشیمون نشی خدای نکرده

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
واقعا ازدستش ناراحتم بفکر من نیست

ببین خیلی از مردا واقعا درک نمیکنن این چیزا رو

یا من همسرم چون خواهراش موقع بارداری مشکلی نداشتن، فکر میکرد همه همینطور هستن و وقتی دید واقعا من اذیت میشم یا کمردرد دارم متوجه شد همه هم اونجوری نیستن و یسریا مشکلات دارن

روزای اول فکر میکرد دارم ناز میکنم

برو دندون گزشکی خدانکرده دندونت مشکل داشته باشه خطر سقطم زیاد میشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

وااای ببین حتما دندوناتو درست کن

من درست نکردم از ماه ششم عصب دندون اذیتم میکرد هیچ داروییم نمیتونستم بخورم

مرگ واقعی بود برام

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

من الان که بچه دار شدم میفهمم بچه داری که میگفتن چیچیه.....قبلش آدم تو تب و تااااب بااارداریو این حرفاس...

عزیزم هییج جا هیچ خبری نیست. عجله نکن اول ببین شوهرت اوول همسر خوبی واست هست؟ بعدشم میتونه پدر خوبی بشه؟!

اگر الان با پول خودت بری دندونپزشکی بعدشم با پول خودت باید پوشک و پماد و داارو که دکتر تجویز میکنه و...اینا بگیری.