2777
2789
۶۰ سی سی بدی خوبه براش روی شیشه اش نوشته برای ۶۰ سی سی چند قاشق خوبه عین شیرمادر هر دوساعت میتونی ...

یعنی هر دو ساعت۶۰سی سی؟

برای ۶۰سی سی نوشته دو قاشق.اخه در کنارش شیر خودمم میخوره منتها شیرم قطعا زیاد نیست که مدام سینم تو دهنشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی هر دو ساعت۶۰سی سی؟ برای ۶۰سی سی نوشته دو قاشق.اخه در کنارش شیر خودمم میخوره منتها شیرم قطعا زی ...

اره

ولی چون شیرخودتو میخوره کمتر بهش بده 

خودت هم پودر شیرافزا بخور

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره بچه من هم رفلاکس پنهان داره هم کولیک خیلی اذیت میشه و خیلی داغون شدم تنهام و واقعا گاهی میشینم گ ...

عزیزم گریه چرا؟؟هر روز با روغن کنجد یا ارده دو سه بار معده شو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده.رفلاکس و کولیکش خوب میشه گلم.هر بار ده دقیقه.از بچه داری لذت ببر گلم.نذار مشکلات و سختی ها بهت غلبه کنه.به خودت برس.استراحت کن.مثبت فکر کن.این روزا هم میگذره گلم.قوی باش.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خب چطوری شیشه شیر خالی بدم بخوره آخه هوا میره تو معدش اونجوری

خالی که ن یه چیزی بریز توش یا بذار یکم بزرگتر شه بده بهش شاید پستونک نمیگیره کلا

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
عزیزم گریه چرا؟؟هر روز با روغن کنجد یا ارده دو سه بار معده شو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده.رفلاکس ...

چون تنهای تنهام ایران نیستم و تنها کمکم همسرم بود که اونم خب سرکار میره دیگه و یه وقتهایی واقعا نمیدونم چیکار گنم گاهی اصلا نمیذاره ماساژش بدم و انقدر جیغ میکشه که کبود میشه و من تحمل دیدن این وضعیت ندارم مدام دارم سرپا تکونش میدم بلکه یکم اروم شه

کلا از بعد زایمان نتونستم درست بخوابم حالا غذا بماند هیچی...

دیگه اخرش که همه راه هارو میرم جواب نمیگیرم میشینم گریه میکنم

Silenc says a lot more than you think 🤍
چون تنهای تنهام ایران نیستم و تنها کمکم همسرم بود که اونم خب سرکار میره دیگه و یه وقتهایی واقعا نمید ...

الهی بگردم عزیزم.خدا بهت قوت و سلامتی بده گلم.توکلت بخدا باشه عزیزم.انشاءالله این روزا هم میگذره و به همه ی کارات میرسی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الهی بگردم عزیزم.خدا بهت قوت و سلامتی بده گلم.توکلت بخدا باشه عزیزم.انشاءالله این روزا هم میگذره و ب ...

ممنونم از دعای قشنگت گلم😘 انشاالله بچم به زودی خوب شه و درد نکشه واقعا که سخته دیدن درد بچه مخصوصا اینکه زبون ندارن😕 

Silenc says a lot more than you think 🤍