2777
2789
عنوان

شوهرم...

217 بازدید | 22 پست

دیروز داشتیم حرف میزدیم درباره خرید عید 

بعدهمینجوری گف اون مانتو هاتو کی خریدیم

منم گفتم باپول خودم خریدم.یهو برداشت گف پول خودت ازکجا اوردی من بهت دادم.مگ کارکردی پول گرفتی!

بااینک من هرماه یمقدار پول از خانواده بهم میدن

بعدشم من ولومم یکم بالاست یهو داشتم ازیچی صحبت میکردم توش کلمه پریود داشت.یهو برداشت گفت ساکت چ خبرته.بلند حرف میزنی.همسایه میشنون!

امروز ک اومد یک کلمه باهاش حرف نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر مستقیم داره بهم میگ برو کارکن خودش چی یمدت بیکاره من هیچی بهش نمیگم و هیچی نخاستم

شایدداری اشتباه برداشت میکنی

بحثتون عادی بودارزش ناراحتی نداره

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤

شوهرمنم هی میگه چقدر تو بسازی بریم لباس بخریم و اینا ولی نمیدونم اون روز کی میرسع الان دو ساله جورابم نخریدم من اخه چیزی نمیگم منتظرم یه روز بیاد بگه بریم بازار

کاربر جدید نیستم/ تیکر رسیدن به آرزوم😍

رک بهش بگو این حرفا برای حریم زن و شوهری خیلی بده، مگه قراره کس دیگه ای خرج زن و زندگیتو بده که میگی من بهت پول دادم؟! همه مردا به خانمشون پول میدن. هرکی در حد وسعش

اصلا بی محلی نکن، حرف بزن و توجیحش کن. رو ولوم خودتم کار کن

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

دییقا شوهر منه اونم میگف مانتوهای پارسالت نو هسن اینقد بیشوره با اینکه پارسال حامله بودم هیچی برام نخرید میخاد امسالم در بره 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...