2777
2789
عنوان

مردشناسی

75 بازدید | 5 پست

سلام بر خواهران عزیزم😙

چجوری تو دوران آشنایی بفهمیم مردی مسئولیت پذیره و میشه بهش تکیه کرد؟🧐در اصل مرد زندگیه

چجوری تستش کنم؟راهکار بدین پلیییز

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

از حرف زدنش باید بفهمی میخوای یه نمونه بگم ؟

مثلا چی بگه ؟🧐

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثلاً یبار یه خواستگار اومده بود نمی‌خواستم هیچ قبول کنم انقد آویزون شدن دیگه گفتم بیان یچی پیدا میکنم رد میکنم 

پسره عین گاو بود 

اومده میگم از لحاظ مالی در چه سطحی هستید چیا دارینو اینا 

پروی نکبت قبل از اینکه جمله تموم شده پریده وسط حرفم میگه من هیچی ندارند هیچی ندارم هرچی هست از بابامه معلوم هم نیست کی چیزی بخرم یا نخرم

این یعنی این مرد خسیسه 

بی برنامه هست 

بچه ی ننشه 

هرچی هم میگفتم می‌گفت هرچی مامانم بگه مامانم می‌دونه ال بل 

حرف زدن هم بلد نیست اونم با یه همچین لیدی جنتلمنی 😂😂

یه جمله حرف بزنه رااااحت میتونی بفهمی چی به چیه 

هیچ ایرادی رو هم از چشمت دور نبینی بگی درست میکنم خساستشو یا چه میدونم کله شق بودنشو و...

حواست باشه 

قبل ازدواج چشماتو باز کن بعد از ازدواج چشماتو ببند 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز