2777
2789
عنوان

احتمال جنسیت

94 بازدید | 11 پست

سلام حالتون خوبه.من توی ۱۱هفته و۲روز رفتم سونو ان تی جنسیت روپرسیدم گفتن مشخص نیست.احتمال داره دختر باشه.کسی بین شماهست که مثل من بهش بگن معلوم نیست بعد پسر باشه؟ضربان قلبش توی سونو تشکیل قلب ۱۷۸.وتوی سونو ان تی ۱۶۵.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله منم ۱۱ هفته و ۳ روز بودم تو سونو ان تی جنسیت رو بهم نگفت آنومالی رفتم گفتن پسره

خداخیرتون بده دلم آروم گرفت.بخداخیلی دلهره دارم دست خودم نیست.فقط میشه تمام علاعمتون روبگید لطفا ضربان قلبش هم از اول تا آنومال رو هم بگید ممنون

توآنومال گفت دختره؟

عزیزم من اصلا تالا تجربه بارداری نداشتم ، و امیدوارم خدا هر انچه ک دوس داری و مصلحتته بهت بده ، ولی معمولا جنسیت پسر زودترمشخص میشه ، و وقتی میگن معلوم نیس یا احتمال دختر میدن بیشتر مواقع دختره !.

و سن جنین شماهم برای تشخیص فعلا زوده .

امیدوارم ک مصلحت خدا با خواسته دلت یکی باشه 😘

خداخیرتون بده دلم آروم گرفت.بخداخیلی دلهره دارم دست خودم نیست.فقط میشه تمام علاعمتون روبگید لطفا ضرب ...

دلهره واسه چی‌؟

ب علائم و ضربان قلب اصلا ربطی نداره عزیزم 

فقط اینجا ی خانمی گفت ی مامای باتجربه گفته ی سری خانمارو چک کرده متوجه جنسیت بچه شون شده 

بعد براون اساس ب هرکی جنسیت میگفته درست بوده 

گفتش ک اگه مادر ترشح زیاد داشته باشه و ببخشید لباس زیرش اکثر اوقات خیس بشه بچه دختره

و اگه ترشح کم باشه و لباس اکثر اوقات خشک باشه بچه پسره

واسه منم اینجوری بود بچمم پسره

باز نمیدونم ب این میشه استناد کرد یا نه 

ولی ازمن به شما نصیحت .

من کاملا شمارو درک میکنم با اعماق وجودم .

شما دختر داری و حق طبیعی ته ک دوس داشته باشی بچه بعدی ترجیحا پسرباشه .

و اگر پسر داشتی ،الان دوست داشتی بچت دختر باشه .

هنوز تا زمان تعیین جنسیت مونده دقیق مشخص نیس ،ولی سعی کن خودتو اماده کنی چون یچیزه ۵۰ ،۵۰ هستش .

یا دختره 

یا پسر .

اونجوری نباشه ک اگ جنسیتی ک میخواستی نبود روحیت خراب شه و...(طبیعی هس ناراحت بشی و.. ولی تاحدودی خودتو اماده کن ک خیلیییی اذیت نشی)

و مطمئن باش بچت هرچی باشه ، به اندازه قبلی ها و یا حتی بیشتر برات عزیزه پس از تولد

ولی ازمن به شما نصیحت . من کاملا شمارو درک میکنم با اعماق وجودم . شما دختر داری و حق طبیعی ته ک دو ...

صدالبته که دوسش دارم هرچی که باشه فقط اول سالم باشه.ولی خیلی دوست دارم پسر باشه