2777
2789
عنوان

زير بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 37 پست
چرا عزیزم خب حتما شرایطش سخته بدنش خیلی ضعیفه کجاش عجیبه😊

مگه گفتم عجیبه ؟ میگم کهیر میزنم چون یاد آور روز های سخت استراحت مطلق خودم میفتم دراز کش توی شیب برعکس

پا و بااسن بالا سر پایین

رفلاکس معده چون غذات همش توی حلقته

هیچ کاری نمیتونی بکنی حتی نمیتونی برای بچه ت خرید کنی یه قدم زدن ساده توی اتاق بچه ت میشه آرزو یکی دیگه برات کمدشو میچینه و هیچ نقشی توی هیچ چیزی که اون بیرون مربوط به بچه ست نداری مگه اینکه همه چیزو اینترنتی بخری 

یه حمام رفتن ده دقیقه ای برات میشه حسرت

همش آمپول و شیاف و یک سره خط زدن روزهای تقویم 

کهیر زدن نداره؟ داره دیگه 

عزیزم از دست بچه هایی که کامنت میزارن ناراحت نشو . من که خودم فعلا نامزدم ولی توو فامیل نزدیک داستیم ...

نه عزيزم ناراحت نميشم چون تو شرايط هم ديگه نيستيم و طرز فكرا فرق دارن باهم من بدنم خيلي رشد موهاي زايدش قويه من واسه مسواك نمي تونم سرپا وايسم شكمم درد مي گيره حموم محيطش گرمه كلا برام ضرر داره لباسامم عوض مي كنم ب هر حال بدن كثيف باشه لياس دو ساعت باز بو مي گيره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقطاي مكرر ك داشتم و سركلاژم  

ان شاالله این یکی سالم و صالح برات میمونه و با به موقع اومدن کلی خوشحالتون می‌کنه عزیزم 

منم دو تا سقط توی هفته های پایین داشتم و یهو توی 26 هفته سرویکسم شد 22 و دیگه فرصت سرکلاژ هم نبود ولی همه چیز به خیر و خوشی تموم شد و بچه م الان یه سالشه 😍😍😍 ان شاالله کوچولوی شما هم به وقتش به دنیا میاد و کلی لذتش رو میبری 

مگه گفتم عجیبه ؟ میگم کهیر میزنم چون یاد آور روز های سخت استراحت مطلق خودم میفتم دراز کش توی شیب برع ...

آهان من اشتباه فهمیدم😘

امضاتو خوندم خیلی کار درستی میکنی همینجوری با قدرت ادامه بده من مطمئنم خدا هرچی بخوای بهت میده

امیدوارم همیشه سلامت باشی دوست عزیزم😇❤