2777
2789
شوهرم اصلا بچه دوست نداره خودمم دوست ندارم همین یکیم اشتباه کردم 

منم وقتی تازه بچه اولم بدنیا آورده بودم میگفتم محالهههههه دیگه ب بچه دوم فکر کنم اصلا نمیخوام

ولی کم کم عاشق بچه شدم یکسالش ک شد دیگه جلوگیری نکردم😂😂😂 

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه استفاده نکردم تو این 5 سال🤣

پس چطوری جلوگیری کردین😐طبیعی؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شوهرم اصلا اصلا بچه دوس نداره همینم با اصرارای من اوردیم ... 

ان شاالله زندگی موفقی داشته باشی عزیزم ولی میدونی همین میتونه یک بهانه باشه دست همسرت؟؟؟؟؟ الان نه ولی ده سال بعد چی؟ آقا وضع مالی خوب میشه هوس ازدواج مجدد میکنه بهانه از این بهتر که من بچه میخوام؟ 

منم وقتی تازه بچه اولم بدنیا آورده بودم میگفتم محالهههههه دیگه ب بچه دوم فکر کنم اصلا نمیخوام ولی ک ...

وای خدا من اصلا نمیخوام حتی به خودکشی فکر میکنم دارم دیوونه میشم 

شمام اینجور بودی؟؟

سرنوشت بد نوشت ...
آره و این دومیه از همون پدید اومد😑

وای دخترکارتون خیلی ریسکه خونرومیکنین مهدهااااچه خبرههههههه😐😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
منم همسن شما  تا ۴۰ سال گفتن  برو پیش یه پزشکی ک پول میگیره  ولی دوستان گفتن عوارض ...

آجی پول زیر میزی ندارم بدم . بعدش هم دوستان راست میگن عوارض داره. میگن استخوان درد میگیری پا درد و این چیزا.. دوما من بچه سومیم کوچیکه همین الان۵۰۰ تا ۶۰۰ پوشک میگیرم برج یک هم اون یکی اضاف میشه رو هم میشن تقریبا ۱۳۰۰ پوشک بگیرم. واقعا نمیتونم راستی میگن موقعی ک خواستی لوله ببندی نباید همراه سزارین باشه باعث چسبندکی میشه😞😞

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
کاندوم حس بدی داره مثل سوسیس😩😩😩

😂😂😂😂

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
ان شاالله زندگی موفقی داشته باشی عزیزم ولی میدونی همین میتونه یک بهانه باشه دست همسرت؟؟؟؟؟ الان نه و ...

اگه هوس کرد بزار بگیره ترجیح میدم با همچین ادمی یه لحظه هم زندگی نکنم 

مگه بزور میخوام نگهش دارم !!! یا واسه اینکه نگهش دارم به خودم ضرر بزنم و بچه بیارم 😞

سرنوشت بد نوشت ...