2777
2789

بچه ها چه کارهائی میتونیم انجام بدیم ؟ راهی هست موثر باشه ؟
دعا نویس و دعا نویسی نمیخوام ... از این چیزها و خذعولات بدم میاد خیلی ...

مثلن کسی چیزی میدونه ... خوندن سوره ای ذکری دعائی ... چیزی هست تاثیر داشته باشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی ؟ میشه لطفا کامل توضیح بدید ؟

آیه‌ی وان یکاد تو گوگل بزنی برات میاره 

چهار قل هم چهار تا سوره کوچیک قرآن هستن که با قل شروع میشن اینم تو گوگل بزنین میاره

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤

والا میگن هروقت حس کردی کسی ب بچت یا شوهر یا خونه و وسیلت یا هرچی داره حسادت میکنه زیر لب 3بار بگو لاحول ولا قوه الا بالله

بعد ک طرف رفت یا وقتی اومدی خونه اسپند دود کن

همراه خودت و بچت و شوهرتم انگشتر با نگین آبی داشته باش، تو خونت هم دعای و ان یکاد بزار

آیه‌ی وان یکاد تو گوگل بزنی برات میاره  چهار قل هم چهار تا سوره کوچیک قرآن هستن که با قل شروع ...

ببخشید در مورد وانیکاد سرچ کردم تنها برای چشم زخم هست و جلوگیری از ان ...

حالا من اولن برای برطرف شدن و از بین رفتن چشم زخم میخوام دوما رفع بستگی ...

اطلاعی دارین ؟

هر کس این آیه از سوره الرحمن را ۷۰ مرتبه بر روی ظرف آبی بخواند و سپس با آن آب غسل کند هر کس هر سحری برای او کرده باشد باطل می شود باید توجه داشت که هنگامی که به وسیلهء این آب غسل میکنید تشت بزرگی در زیر خود بگذارید چون روی این آب قرآن خوانده شده پس نباید در راه آب یا جای کثیف ریخته شود وپس از غسل نیز می توان آن آب را در پای درخت یا در باغچه یا در رودخانه ریخت و اگر در مکانی سحر باشد مثلا کسی مغازه یا محلی را سحر کرده باشد میتوان پس از خواندن این آیه بر روی آب آن آب را در چهار گوش خانه یا مغازه یا آن محل ریخت و نیز این کار اجنه را هم دور میکند اکر از این آب به روی مصروع یا جن زده بپاشند فی لفور به حال آید .

آیه این است :

يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
برای زیاد شدن رزق وروزی چیکار کنم خیلی لازم دارم 

گلم هرشب سوره واقعه بخون

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼