2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره, بالتر گفتم که ۹ نفره اش ۱۹, ۲۰ بود.

اون چوبش شاید بهتر باشه این تاجش ام دی اف ولی پایهاش چوب راشه ...بستگی به چوب و پارچه داره پن یه دونه دیدم ۱۴ خیلی خوشگل بود همه جا ۱۷بود این اشنامون ۱۴میداد ولی سبز بود با هیچیم ست نبود شوهرم قبول نکرد اونو خیلی دوست داشتم

ممنونم ما هم داریم نه مرده میکوبیدش رو زمین خیلی محکم هستن

به خوشی استفاده کنید ولی من دوستم بچه م نداره شکست پایش مواطبش باش چند سال کار کنه تو این گرونی همین مبل منم نعمته

اره هفت نفره با چوب عسلی روسی و پارچه ی جنس عالی کرم و عسلی

مبارکتون باشه. مبلهای من اوایل اسفند به دستم میرسه, نیومده دلمو زدن, حس میکنم خیلی گرون گرفتیم😔

وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪
مبارکتون باشه. مبلهای من اوایل اسفند به دستم میرسه, نیومده دلمو زدن, حس میکنم خیلی گرون گرفتیم😔

مال ما هم همون موقه میرسه 

یک هفته س سفارش دادیم

مگه چقد گرفتین

چه مدلی هستن

منم پارچشو دوست نداشتم شوهرم انتخاب کرد قهوا یی چون بچه کوچیک دارم گفت ۲تومن ندیدم کاور ولی الان چیدم بنطرم قشنگ شده از نزدیک باز تا تو عکس فرق داره از نزدیک قشنگتره مبلام

واسه من ۳هفته طول کشید تا اومد سرشون شلوغه ...چند گرفتی مگه ؟استیل یا راحتی ؟

مال ما هم همون موقه میرسه  یک هفته س سفارش دادیم مگه چقد گرفتین چه مدلی هستن

راحتی ۸ نفره, نیوچستر, چوب راش, فوم سرد ... ۱۷ تومن. همه چی گرون بود و مدلها شبیه به هم, به زور یکی انتخاب کردیم.

راحتی ۸ نفره, نیوچستر, چوب راش, فوم سرد ... ۱۷ تومن. همه چی گرون بود و مدلها شبیه به هم, به زور یکی ...

مبارکتون باشه

ما انقد نداشتیم همینشم میگفتیم زیاده میخواستم دست دوم بگیریم

انشالله ب خوشی استفاده کنید

خوبه ک اینم اگه برات مسیله ای نباشه گرون نیس

راحتی ۸ نفره, نیوچستر, چوب راش, فوم سرد ... ۱۷ تومن. همه چی گرون بود و مدلها شبیه به هم, به زور یکی ...

اره انتخاب خیلی سخته مخصوصا واسه پارچه ش من چندبار رفتم اومدم رنگ روشن دوست داشتم که کاور میخاست تیره انتخاب کردم ...ان شالله قشنگ میشه حتما جنس چوب و پارچه ش خوبه چندسال برات کار میکنه

اره انتخاب خیلی سخته مخصوصا واسه پارچه ش من چندبار رفتم اومدم رنگ روشن دوست داشتم که کاور میخاست تیر ...

مرسی, منم دو تا بچه دارم, رنگشون ترکیب یشمی و خردلی هست, نه زیاد روشن نه خیلی تیره.