2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان هفته ۷ بارداریم  الان چهار روز اصلا حالت تهوع و شکم درد ندارم واقعا نگران بچم هستم&nbs ...

عادیه من تا اخر بارداریم اصلا حالت تهوع نداشتم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من الان هفته ۷ بارداریم  الان چهار روز اصلا حالت تهوع و شکم درد ندارم واقعا نگران بچم هستم&nbs ...

طببعیه عزیزم 

اگه درد غیر طبیعی یا خونریزی نداشته باشی مشکلی نداده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

من جمعه رفتم گرفتم اول ماه ۹هستم خود عکاسم میگفت خوب موقعی اومدی ما خودمون توصیه میکنم تو این ماه بیان که شکم پیدا باشه

ولی اگه نطر خودمو بپرسیا اخر ماه هفت برو البته اگه شکمت خوب پیداست اون موقع پفتم کمتره

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

اره خیلی پیش میاد،همه بارداری همینه؛نگرانی و درد جاهای مختلف بدن

گاهی شکم و سینت شل و کوچیک میشه گاهی...نگران نبلش

خوشبحالتون منم میخوام بگیرم ولی نمیتونم😖🙁

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
اخه هیچ حس حاملگی بهم دست نمیده فقط سه روز بود علائمم شروع شده بود الان نه ویار دارم نه دلم ترشی نمک ...

تازه اول حاملگیته بابا مگه قراره از الان همش ویار داشته باشی😍

من تا ۹هفتگی اصلا علائم نداشتم ۱ماه بود تهوعم قطع شده بود و دو روزه شروع شده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
تازه اول حاملگیته بابا مگه قراره از الان همش ویار داشته باشی😍 من تا ۹هفتگی اصلا علائم نداشتم ۱ماه ...

خدا کنه مال منم اینجوری باشه چون وقتی علائم دارم میدونم بچم هم هست 

آخه من یه سقط داشتم هیچ گونه علائمی نداشتم فهمیدم بچم قلب نداره

خدا کنه مال منم اینجوری باشه چون وقتی علائم دارم میدونم بچم هم هست  آخه من یه سقط داشتم هیچ گو ...

منم ۲بار سقط داشتم

منم تا تهوع داشتم غر میزدم ولی میگفتم خوبه خیالم راحته بچه سالمه نداشتمم غر میزدم که وای بچه چیزیش نشده باشه

ولی بسپار به خدا خودش داده خودشم بخواد برامون نگهش میداره