2821
2789
عنوان

#چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 117 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اومدم عزیزم🤗🤗🤗🤗

خوش اومدی 😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

1376/6/26

فقط میدونم علی ضیا ماه و روز تولدش مثل منه 😂😕😬

شخصیتم اینطوریه ک خیلی رُک هستم و محکم و جدی😬

در عین حال شوخی هم میکنم .. 

همه میگن بهم خیلی جذبه داری

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اینجام گلی😍😘

عه خودت بودی؟😂😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

صدق الله العلی و العظیم 👋

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

@زهراشهریور  

@خانمییییییی      

@یه_عدد_دختر_بندری  

2824
2823
2791
2779
2792