2821
2789
عنوان

#چالش

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 117 پست
نشی عزیز جان😁😘😘 تاریخ تولدو رد کن بیاد 😁

۱۳۸۱/۱۰/۸😁😁😁😁

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

@delsa4480‍ 

@roooooozhhhhhhinnnnn  ‍ 

@ssaaddaaf  

@arosak_malos  

@yagmur8095  ‍ 

@_ahou_  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@zabonderaz1380  

@gandom_jooni  

@ayda81  

@aidoon  

@آذر_57  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
@zabonderaz1380     @gandom_jooni     @ayda81   &nbs ...

اومدم عزیزم🤗🤗🤗🤗

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
عه بچه ی سالیم😁😁 منم هشتاد و یکم ولی ازت بزرگترم😁

😄😄😄😄

@کدو_تنبللل  

@لانیا3  

@خانه،ای،روی،آب  

@نیلایلای  

@نجوای_دل  

۱۰ آذر ۵۷

بعیدمیدونم همسن من بینتون باشه😜

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2824
2823
2791
2779
2792