2777
2789
عنوان

قیمه😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 81 پست

من بلد نیستم برنج درست کنم چ برسه ب قیمع

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول گوشت و پیاز داغ.و رب رو بزار بپزه

لپه رو خیس کن و جدا بپز با زردچوبه و کمی روغن و فلفل سیاه

بعد پخت لپه ب گوشت اضافه کن و آلو خورشتی بریز توش ی رب تا بیست دقیقه جا بیوفته

ی چوب دارچین و کمی هل هم بزن

قیمه ی من خیلی خوششششششمزه میشه

مال من یه زره اب نداره عوضش😂بیا قاطیش کنیم باهم بالاخره یچی خوب در میاد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

پياز داغ زياد درست كن و بيشترش رو بذار كنار

گوشت رو حتما تفت بده

لپه رو جدا بپز و آبش رو خالي كن كه بوي بد لپه گرفته بشه

زعفرون بريز حتما

رب رو سرخ كن

وسط پخت بهش يه مقدار پياز داغ و چند دقيقه آخر هم بقيه پياز داغ ها رو اضافه كن

اواخر كار گلاب اضافه كن، توي در شيشه گلاب، گلاب بريز همون قدر بسه اگه براي ٤- ٥ نفر درست مي كني، عرق هل هم اگه داري توش بريز

دارچين رو من شخصا نمي پسندم بخاطر همين نمي زنم ولي سليقه ايه ديگه

آب هم زياد نريز و شعله رو كم كن بذار ريز  بجوشه

مال من یه زره اب نداره عوضش😂بیا قاطیش کنیم باهم بالاخره یچی خوب در میاد

من اصلا دیگ دارم افسرده میشم بخاطر دستپختم😅

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

اولا از شب قبل لپه رو نم بذار

دوما آخرای طبخ خورشتت بهش یه قاشق گلاب اضافه کن

کلا قیمتو اینجوری درست کن..پیاز داغ کن با گوشت تفت بده قشنگ ،دارچین ک ادویه و زردچوبه بهش اضافه کن بعد لپه اندازه یه لیوان کوچک اضافه کن بعد رب بزن یه قاشق کافیه..بعدم هم بزن آبجوش بریز تا روی گوشتارو بگیره..اول حرارت رو زیاد کن بعدش کم کن به دل خودش بپزه..مثلا ساعت 9 صبح گذاشتی دیگه 1 آماده است..اگه دیدی آبش زیاده در قابلمتو باز کن آبش کمی تبخیر بشه ولی آب اضافه نکن کلا مزشو میگیره

من آلو بخارا و همچنین زعفرون و گلاب..و دارچین 

و ادویه خورشتی و قلم گوسفند هم میزنم بهش

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
با این روش من میگم این بار بپز مطمن باش عالی میشه پیاز رنده کن آبشو با گوشتت مخلوط کن  یک ...

عاشقتم ناربن جون همیشه از تجربیات گرانبهات استفاده میکنم

الانم اسکرین گرفتم همیشه جامع و کامل توضیح میدین  واقعا وجودتون باعث افتخاره تو سایت❤❤😍

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من اصلا دیگ دارم افسرده میشم بخاطر دستپختم😅

خخخخ.ولی دفعه اول قیمم عین ابگوشت بود😂شوهرم میگفت ابگوشتِ قیمه😥هنوزم یادش بیاد میگه😂

قرمه سبزیمم ابش یه پر میرفت سبزیاش یه ور😂همینجا نکته هاش رو یاد گرفتم.الان برا مهمونیا درست میکنمش😁😁😁😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ماشالا چقد خانوم کدبانو داشتیم تو سایتا😁😍 دمتون گرم

نشد رو تک تکتون ریپلای بزنم

امیدوارم دیگه ببینید پیام تشکر منو😁💚

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
اپه ش رو از شب خیس کن پیازت رو رنده کن و قتی آبش جمع شد روغن بریزو سرخ کن ...کلا خورشتها و مرغ با پ ...

پیاز رو سرخ هم نکنی همینطوری خام رنده کنی اینقدررر طعم میده و خوشمزه میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

پیاز رو سرخ هم نکنی همینطوری خام رنده کنی اینقدررر طعم میده و خوشمزه میشه

بوی خامی میده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...