2777
2789
عنوان

قیمه😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 81 پست

لعاب قیمه⇦پیاز رنده درشت و زیییییاد...لپه یذره بیشتر از حد معمولت بریز اون مقدار اضافه رو بعد از پخت لپه ات(ما لپه رو جدا میپزیم)رو بردار و بکوب بریز تو قیمه .باز دیدی لعابش کمه ک بعیده گوجه رنده کن با ربت تفت بده و بریز...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای قیمه خوب باید پیاز که نیم تفت شد با گوشت سرخ شه . نیمساعت اول با شعله بیشتر بجوشه و قل بزنه.. کم کم شعله کمتر بشه نه که از حرارت بیوفته.. ۴ ساعت حداکثر با شعله کم میپزه و جا میوفته

قهرمان خودت باش

با این روش من میگم این بار بپز مطمن باش عالی میشه پیاز رنده کن آبشو با گوشتت مخلوط کن  یکساعت  بمونه طعم بگیره.

لپه هم خیس خورده باشه و نیم پز

بعد تو قابلمه پیاز داغ درست کن گوشت و تفت بده با زردچوبه و دارچین و کمی فلفل و آبسرد بریز انداره ای که دیگه ابجوش حین پخت نریزی وقتی گوشتت به مرحله ای رسید که کمی نرم شد لپه رو بریز و بزار خوب بپزه با حرارت متوسط وقتی یکی از لپه هات له شد با پشت قاشق موقع درست کردن چاشنیش هست باید  رب و جدا تو روغن سرخ کنی و زعفرون رقیق یک لیوان بریزی توش و طعم دهنده گوشت اگر داستی و نمک و لیمو عمانی بریز جوش که خورد بریز تو خورشتت درش رو نیم باز بزار تا قشنگ جا بیوفته

يك ربع آخر دارچين و مقداري گلاب يادتون نره

يه ذره از لپه اي كه پختيد رو له كنيد بزنيد به خورشت. لعاب دار ميشه  

آب هم از همون اول كم بريزيد. اونقدر كه براي جا افتادن خورشت‌تون ته نگيره. و اگر اينكارو كرديد حواستون هم بايد باشه

پیاز فراوون رنده کن 

یا دوتا پیاز سالم بنداز توش وقتی پخت پیاز و پوره کن دارچین و پودر هل و گلاب هم بزن

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
از اول صب گذاشتم

برای لعاب دار کردنش بهتره بهش عصاره اضافه کنی، دارچین و کمی گلاب اخر پخت اضافه کن...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

پیازت هر چی زیادتر باشه لعاب غذات بهتره  گوشت را با پیاز سرخ شده تفت بده رب بزن 

بعد رب به اندازه کافی بریز چوب دارچین دو عدد بستکی به میزان موادت داره بنداز لپه اضافه کن یه تفت بده 

اب بریز  ولی اب زیاد ریختی که ابکی زیار اب نریز مثلن اگر ۸ صبح بار گزاشتی زیرشو کم کن تا ۱ کامال میپزه و ابشم زیاد تبخیر نمیشه 

الو هم که اگر داری بریز اگر از لیمو عمانیت مطمنی تلخ نمیکنه ۳ عدد بنداز سوراخ کن حتمی 

من خودم هویج هم میندازم 

خیلی عالی میشه 

در انتها نمک اضافه کن اگر لیمو نداشت ابلیمو اضافه کن‌

پیاز رنده کن ابش رفت روغن بزن تفت بده ادویه بزن .... زردچوبه کمی ...دارچین فلفل سیاه .... گوشتو بریز تفت بده بعد گوشتو در بیار گوجه رنده رو بریز خیلی سرخش کن که روغن پس بده بعدم رب گوجه بریز تفت بده یادت باشه تو خورشتا همیشه موادتو اوتقدر سرخ کن روغن پس بده بعد اب کم و گوشت و لیمو دوتا بریز رو شعله ی کم دمش کن وسطاشم بهش لپه ای که جدا پختی و سرخ کردی اضاف کن

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
موندم چجوری بعضیا گلاب و هل و دارچین میزنن... مگه کیک یا آبمیوه درست میکنن والا منم با مواد ساده درس ...

دقیقا

تازه گل محمدی نشنیده بودم ک شنیدم😄😄

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....