2777
2789

من 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من 

سلام گلم من یه ساله اقدامم چند روز پیش رفتم عکس گرفتم گفت لولهات بسته بوده باز کرد و چند روزیه یباره لباس زیرم خیس میشه مثل آبه آیا امکان بارداری دارم و میشه از علائم خودتون بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم بعد عکس ترشح شدید داشتید

سلام گلم من سه سال پیش بعد از حاملکی خارج رحم عکس رنگی گرفتم همون ماه بعدش باردار شدم که دخترم تو هشت ماه دنیا اومد و زنده نموند ...یادم نیس ترشح داشتم یا نه ...ولی بعد عکس رنگی درد داشتم.....انشالله این ماه هر دومون باردار بشیم ...منم اقدامیم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

شبنم جون عکس رنگی ک گرفتی گفتن لولهات بازه یا بستس

گفتن بسته بوده باز شده ...درد هم که داشتم به خاطر بسته بودن لوله بود ...من ی لوله دارم ...دعا کن برام

گفتن بسته بوده باز شده ...درد هم که داشتم به خاطر بسته بودن لوله بود ...من ی لوله دارم ...دعا کن برا ...

دعا میکنم برات ایشالله این ماه دوتامونم باردار بشیم و بهم خبر بدیم

دعا میکنم برات ایشالله این ماه دوتامونم باردار بشیم و بهم خبر بدیم

انشالله شما تنبلی ندارید که

نه من هر ماه میرفتم میگفت چندتا تخمک داری نگو که بسته بوده لولهام تازه باز کردم خدا کنه این ماه بشیم ...

من پنج ساله سه تا سقط داشتم چقد دردسر کشیدم جقد دکتر چقد استرس ....خیلی خسته ام خدا کمکمون کنه دیگه توان ندارم من

شما کی عکس گرفتید

سال 96

من پنج ساله سه تا سقط داشتم چقد دردسر کشیدم جقد دکتر چقد استرس ....خیلی خسته ام خدا کمکمون کنه دیگه ...

ایشالله این ماه میشی نگران نباش فقط نباید استرس داشته باشی بعد پاکی ۳ شب عسل طبیعی بزن تو واژنت و بخواب تا تنبلی رو خوب کنخ