2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر فتق داشتی تو اندوسکوپی معلوم میشد

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
خانومی چقد درمورد معدت تاپیک زدی اندوسکوپی کردی?

بله ۵ ماه قیل اندوسکوپی دادم نرمال بود رفلاکس خفیف داشتم دکتر دارو دادن هر دارویی میخوردم سر دلم حس ترکیدن داشت و اسید برمیگشت سینم دکترم با تمام اصرار گفتن باید بخوری و من دچار درد بالای معده و سوزش پشت کمر میشرم بعد خوردن دارو معده

الات اندوسکوپی مجدد دادم میگن فتق هیاتل هم گرفتی !!!!

اگر فتق داشتی تو اندوسکوپی معلوم میشد

بله ۵ ماه قیل اندوسکوپی دادم نرمال بود رفلاکس خفیف داشتم دکتر دارو دادن هر دارویی میخوردم سر دلم حس ترکیدن داشت و اسید برمیگشت سینم دکترم با تمام اصرار گفتن باید بخوری و من دچار درد بالای معده و سوزش پشت کمر میشرم بعد خوردن دارو معده

الات اندوسکوپی مجدد دادم میگن فتق هیاتل هم گرفتی !!!!

بله ۵ ماه قیل اندوسکوپی دادم نرمال بود رفلاکس خفیف داشتم دکتر دارو دادن هر دارویی میخوردم سر دلم حس ...

خیلی متاسف شدم عزیزم

فتقت الان اولشه باید خیلی کوچیک باشه سعی کن طناب بزنی و برقصی.

موقع نشستن به جلو خم نشو و در طول روز دراز نکش هرکاری که به سر معده فشار میاره نکن.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

اگر بدون قرص بهتر بودی چرا قرص رو ادامه دادی عزیزم؟

چقدر طول کشید تا فتق گرفتی؟

زده بود اسمال  شما هم داری ؟  راهی هست بشه کوچیکش کرد؟

نمیدونم. ولی منم سر معدم درد داره همش ترس این موضوعو دارم

ولی من با رژیم مواظبم که ترش نکنم. خیلی اذیتم و غذاهام محدوده اما وقتی دراز بکشم سر معده ام درد میگیره و غذا انگار برمیگرده و  اون قسمتو میسابه

زده بود اسمال  شما هم داری ؟  راهی هست بشه کوچیکش کرد؟

میدونم طناب زدن رقصیدن و حرکات کششی که باعث میشن سر معده از دیافراگم جدا بشه موثره

انشالله برای شما پیش نیاد 

ممنون عزیزم. ان شاءالله شما هم سریعتر درمان بشید