2789

پیاز زیاد رنده کن تو گوشتی که دوبارچرخ شده یعد نمک و ادویه و فلفل سیاا بزن قشنگ ورز بده پیازش کم باشه سفت میشه هرچی بیشتر خوشمزه تر بعد پهنش کن کف ماهیتابه یه قاشق روغن و آب بریز بزار سر گاز زیرشو متوسط کن جوشید آبش زیرشو کم کن درشو بزار

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

یه دونه سیب زمینی رنده کن آبشو قشنگگگگ بگیر و پیازم رنده کن آبشو بگیر

بعد گوشت چرخکرده و اینارو قاطی کن ادویه هم بزن سرخش کن

میتونی همینجوری بخوری ولی ما آب رب هم درست میکنیم میزاریم کباب دیگی ها یکم تو آب رب جوش بخورن

آب رب هم پیاز و اینا نداره همون رب و آب و یکم ترشی و نمک و زردچوبه و فلفله

و اینکه اون یه دونه سیب زمینی باعث لطیف شدنه کباب دیگیات میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوشت و پیاز رنده شده و همراه خیلی کمی سماق چون سماق ترشش میکنه و زردچوبه زعفران دم شده و نمک و تخم مرغ ورز بده حسابی نیم ساعت حداقل تو یخچال باشه طعم بگیره بعد هم سرخش کن 

در صورت دلخواه میتونی سیب زمینی هم رنده کنی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
یه دونه سیب زمینی رنده کن آبشو قشنگگگگ بگیر و پیازم رنده کن آبشو بگیر بعد گوشت چرخکرده و اینارو قاط ...

این که گفتی کتلته.بعدش آب پیازو بگیری دیگه مزه نداره سر گاز آب بندازه گوشت باهاش بپزه عالی میشه

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
تخم مرغ؟؟؟

بله دلخواهیه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...