2777
2789
بهتره درون‌گرا با درون‌گرا ازدواج کنه برون‌گرا با برون‌گرا چون به مشکل می خورید 

آره واقعا من بعضی اخلاقاشو درک نمیکنم🙁ولی خب خیلی دوسش دارم

الانم ک چندین روزه نیس کلا

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی وقتایی دوس داری تنها باشی از عشقت دور بشی؟

اره،گاهی واقعا دوس دارم چند روز ازش دور باشم، و یه چیز دیگه اینکه به شددددددت از کنترل شدن بیزارم نمیدونم این به خاطر درونگرا بودنمه یا نه، قبل ازدواجمم دوس پسرم واقعا پسر خوبو با شخصیتی بود ولی نمیتونستم خیلی باهاش باشم گاهی دوس داشتم دو روز کامل بذارتم به حال خودم ولی اون بد برداشت کرد.....

اره،گاهی واقعا دوس دارم چند روز ازش دور باشم، و یه چیز دیگه اینکه به شددددددت از کنترل شدن بیزارم نم ...

وای دقیقا عین پسری ک من دوسش دارم

چرا اینجوری هستین آخه😐😂

:)

منم درون‌گرا م اصلا تو جمعای شلوغ احساس راحتی ندارم ترجیح میدم با خانواده خودم تنها باشم تا تو جمعی که زیاد نمیشناسم بعدش وقتی هم بخوام با یه آدم غریبه صحبت کنم استرس میگیرم حتی تلفنی 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
به اینا ربطی نداره عزیزم  مثلا خیلی خوش سر زبونی و چرب زبونی یا کم حرفی و بیشتر وش می دی توی ج ...

تو جمع ساکتم ولی اگ خودمونی شم زود با همه گرم میگیرم و خیلی شوخی میکنم و حرف میزنم .

و نظر میدم .تا وقتی کسی سمتم نیاد نه خیلی خشکم ولی اگ ببینم طرف تمایل داره به آشنایی زودی گرم میگیرم 

وای دقیقا عین دوس پسر منی😐😁 اونم با دوستاش کاملا اوکیه

به سوال 

توی تاپیکات گفتی بی خداحافظی رفته 

سوالم فلسفیه😂😂

کات کردن رابطه با خدا حافظی و بدون خداحتفظی چه فرقی داره🤔🤔