2777
2789
عنوان

شوهرم بد دله

301 بازدید | 20 پست

شوهرم که الان تو عقدیم خیلی حساسه و گیر میده مثلا اجازه ندارم اینستا داشته باشم تنها نمیتونم بیرون برم باشگاه و کلاس ابدا اگه بیرون باشیم و من یه کم بیشتر به خودم رسیده باشم دیگه واویلاست زهر مارم میکنه تفریحارو جلو جمع باهام دعوا میکنه اشکمو جلو بقیه درمیاره اسم کاراشو میزاره غیرت! غیرت مگه فقط گیر دادنه اینکه زنش جلو بقیه گریه میکنه ولی اصلا به غیرتش برنمیخوره. خوبی هم زیاد داره ها ولی این بدیاش دیگه رمق واسم نذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همینجوری میمونه نهایتش نهایتش بعده یکی دوتا بچه شاید یه کوچولو خوب شه اونم شاید😐 دور و برم بودن از این ادما اصلا خوب نیست زنو پیر میکنه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
2 ساله خوب نشده باقیشم نمیشه میدونم 😔

همسر من به حدی شدت یافته این اخلاقش که نمیزاره موهامو بزارم بیرون یا حتی یه رژ بزنم😒

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند