2821
2789
عنوان

خسته شدم

166 بازدید | 11 پست

دوس دارم بمیرم،خسته شدم،از بچه دادی،از صدای غرای بی وقفه تو گوشم،خسته شدم خسته،هیچوقت بهم استراحت نمیده،چرا هیچوقت زنگ تفریح ندارم بخدا از کنکور و هر چی امتحان سختتره بچه داری،حالم بده،دیگه نمیتونم،دلم میخواد بمیرم،دیگه نمیخوام به هیچی فک کنم،فقط میخوام راحت شم،مرگ تنها راه چارمه

بچه ات چند وقتشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بسپار ب کسی و استراحت کن 

چند وقتشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
یک سال و ۵ ماه

عزیزم از شیر که بگیریش مستقل تر میشه. یکم سعی کن بیخیال خونه و کارهاش بشی و استراحت کنی.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کسی نیست غیر از مادرشوهرم اونا هم خونشون دوره

برو سمت مادرشوهرت اینا بشین اگر ادمای خوبین

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
یک سال و ۵ ماه

یعنی خودش اصلا بازی نمیکنه؟؟

رو تاب بزارش باهاش توپ بازی کن

نه خودش اصلا بازی نمیکنه خیلی کارا میکنم اما یک ربع ولم نمیکنه

اهمیت نده به گریه هاش شاید لوس بارش اوردی بزار یکم گریه کنه و جیغ بزنه