(هیچ مخالف و منتقدی لطفا به این تاپیک نیاید این تاپیک فقط برای موافقان فمنیست هست ما به این نهاد ایمان داریم و دنبال نظرات مخالف نیستیم )
خب این توضیح ویکی پدیا درباره فمنیست برای عزیزانی که نمیدونن جریان چیه
فمینیسم (به فرانسوی: Féminisme) گسترهای از جنبشهای سیاسی، ایدئولوژیها و جنبشهای اجتماعی است که به دنبال تعریف، برقراری و دستیابی به حقوق برابر جنسیتی در مسائل سیاسی، اقتصادی، شخصی و اجتماعی است. فمینیستها بر این باورند که جوامع دیدگاه مردان را در اولویت قرار میدهند و با زنان در این جوامع به صورت منصفانهای رفتار نمیشود. تلاشها برای تغییر این وضعیت شامل مبارزه با کلیشههای جنسیتی و تلاش برای فراهمآوری موقعیتهای تحصیلی و شغلی برابر با مردان برای زنان میشود.
💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛 🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
حرفم خیلی خیلی کلیشه ای ... ولی به نظرم باید این تغییر از درون خانوم ها شروع بشه من اینجا خی ...
دقیقا
یه کاربر بود به اسم لوبیا تاپیک پسر دارشدنش هزار صفحه رفته بود اما دختردارشدن سه صفحه تا جایی که یادمه
شما خودت بخاطر مرد بودنت برتریتی درونت حس میکنی؟
💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛 🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اطلاعاتت در مورد «هر جای دنیا» کمه، خیلی جاها خیلی لباسها میپوشن و کسی فکر نمیکنه سبک لباس پوشیدن م ...
من اطلاعاتم از همه جای دنیا کمه. اما شناخت خوبی از مردا دارم. موفق باشی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من اطلاعاتم از همه جای دنیا کمه. اما شناخت خوبی از مردا دارم. موفق باشی
نکته خوبی بود، فمنیسم به نقش ساختارها و فرهنگ و قوانین توجه زیادی داره، در حقیقت یکی از اهداف این جنبش اینه که هزینه تعرض و آزار رو برای آراردهندگان بالا ببره، مردها -و البته همه انسانها- در پناه فرهنگ و قوانین حاکم بر جامعه یاد میگیرند که تمایلاتشون رو کنترل کنند.
احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
نکته خوبی بود، فمنیسم به نقش ساختارها و فرهنگ و قوانین توجه زیادی داره، در حقیقت یکی از اهداف این جن ...
منکه نفهمیدم چی گفتی. انشالله جنبشتون به موفقیت ختم بشه.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است