2821
2789

از چیزه چیز

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چیه؟؟

پریود دیگه😓😐😄

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........
پریود دیگه😓😐😄

تو خانواده ما برای اینکه رمزی حرف بزنیم میگیم چیز😂😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز