2777
2789
عنوان

دست زدن به با..سن در خیابان😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 25537 بازدید | 95 پست

تو این شرایط باید همون لحظه داد و بیداد کنی 

معمولا کاسبا حساب طرفو میرسن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕😕😕😕😕😕

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

این هم یکی از مصادیق تجاوز محسوب میشه. حتی متلک هم تجاوزه.

کاش هممون به خودمون جسارت بدیم این بیمار ها رو رسوا کنیم. متاسفانه خانم های ایرانی از ترس آبرو و به خاطر حیا به روی خودشون نمیارن.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

منم ی بار یه پسره با موتور رد شد محکممم کوبید تو سرم میخواستم بیفتم وسط خیابون همه وایساده بودن نگام. خب اگ وایمیساد من میدونستم و اون

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻