2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید فکر کنم باردارم

171 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من ۲۶ سالمه و یک سالمو نیمه عروسی کردم

یه شرح کامل از خودم میخوام بدم امیدوارم بتونین راهنماییم کنین

من ۲۳ اذر پریود شدم و ۲۸ تموم شد

۱ اذر رابطه پرخطر داشتم و چون اصلا بچه نمیخواستم قرص اورژانسی خوردم همسرم از کاندوم استفاده نمیکنه و منم قرص جلوگیری دوست ندارم بخورم...

۵ دی همسرم به هوای اینکه من اورژانسی خوردم و قراره پریود شم دوباره رابطه جنسی پر خطر برقرار کرد

منم به خیال اینکه قرص خوردم و محافظت میکنه دیگه اورژانسی نخوردم

من از ۶ دی به مدت ۱۰ روز لکه های قهوه ای میدیدم و درد پریودی داشتم تا اینکه ۱۶ دی پریود شدم و سه روزه قطع شد بلافاصله دوتا بیبی چک زدم و هردو منفی بود 

این ماه باید ۱۲ بهمن پریود میشدم اما به تاخیر افتاد

درد شدید پریودی داشتم ولی خبری از لک یا خون نبود دیروز بیبی چک زدم مثبت شد!

رفتم سونو گفت هیچی تو رحمت نمیبینم مطمئنی بارداری؟ برو ازمایش بده

ازمایش دادم مثبت شد!

اخرین باری که رابطه پرخطر داشتیم همون ۵ دی ماه بوده 

الان سوالم اینه سن بچه چقدره؟ قرص اورژانسی بهش اسیب نزده؟

و اینکه چرا تو رحمم دیده نمیشه 

اگر حامله باشم الان هفته ۵ ۶ باید باشم احتمالا.... نکنه بارداری پوچه؟

جای خوب سونو رفتی هیچی ندید جای ساک یا کیسه،

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بارداری.، زود رفتی سونو، یه خورده بعد دوباره برو، دکتر باید پوچ و یا خارج رحمی رو تشخیص بده ...

اخه من خودم از روزی که رابطه داشتیم حساب کردم میشه ۶ هفته و دوروز 

تو گوگل زده بود ۶ هفتگی قلب تشکیل میشه 

اگه من ۶ هفتم باشه باید یه چیزایی میدید قاعدتا بخاطر همین یکم شوکم و نمیدونم چه خبره

اخه من خودم از روزی که رابطه داشتیم حساب کردم میشه ۶ هفته و دوروز  تو گوگل زده بود ۶ هفتگی قلب ...

ممکنه خارج از رحمی باشه، یا پووچ باشه، یا نطفه دیر تشکیل شده باشه، بتا چنده، از بنا میتونی بفهمی هفته چندی

ممکنه خارج از رحمی باشه، یا پووچ باشه، یا نطفه دیر تشکیل شده باشه، بتا چنده، از بنا میتونی بفهمی هفت ...

بتا رو نمیدونم چون نمیتونستم برم جواب ازمایشو بگیرم تماس گرفتم گفتن مثبته امروز میرم جوابشو میگیرم

اگر درست حساب کرده باشم هفته ۶

احتمالای دو سه هفته ای با سونو شکمی دیده نمیشه یه سونو واژینال برو اگه حامله باشی حتما دیده میشه

باشه عزیزم امروز میرم دکتر ببینم اوضاعم از چه قراره

ولی درد شکم خیلی زیاد دارم 

بتا رو نمیدونم چون نمیتونستم برم جواب ازمایشو بگیرم تماس گرفتم گفتن مثبته امروز میرم جوابشو میگیرم ...

عزیزم صد در صد نمیشه گفت، اگر نطفه دیر شکل گرفته باشه، ممکنه، پایین تر باشه هفته ات، ولی از میزان بتا میفهمی

دوستان الان از دکتر اومدم

سونو واژینال انجام داد گفت اینکه حامله ای توش شکی نیست ولی شکمت چرا انقدر پر از آبه! ... بخاطر درد زیر شکمم گفت احتمال اینکه خون باشه هم هست 

عدد بتام ۱۴۶ گفت خیلی عدد کمیه و فردا دوباره ازمایش بده

و اگه همچنان عددش کم بود و درد داشتی باید اورژانسی بری بیمارستان و سقط کنی خیلی منو ترسوند

کسی شرایط مشابه داشته؟

2790
2778
2791
2779
2792