2777
2789
عنوان

چی بخرم بچه ها

201 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها خوبید میگم برا تولد یه دختر ۱۱ساله از طرف داداشش چی بخره بهتره ب نظر من لوازم آرایش خیلی خوبه اخع من خودمم تو اون دوران عاشقققق لوازم آرایش بودم 😍

اما سوال اینجاس چی بخرهمثلا ست براش سایه رژ چی ب نظرتون بهتره

لوازم ارایش برا بچع ۱۱ ساله اوونممم از طرف داداشش؟

خدایا منو گاو کن مرسی اه

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه لوازم آرایش یکم بچه نیست؟😐😐😐

زیورآلات و ازین جینجول مینگولا بگیر

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

لوازم ارایش؟😑

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
لوازم ارایش برا بچع ۱۱ ساله اوونممم از طرف داداشش؟ خدایا منو گاو کن مرسی اه

😂😂😂😂💔من چیزی ک خودم خیلی دوس داشتمو گفتم آخه اون دوران عاشقش بودم ب نظر شما چی بگیره خب

براى دختر خودت؟ اگر بچه كس ديگه است يا نخر يا از مامانش سوال كن شايد براى تربيت بچه اش ارايش توى اين سن دوست نداشته باشه

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

لباس بخرین براش . از این بلوز و شلوارای ست دخترونه ناز 

لوازم آرایش مناسب این سن نیست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
😂😂😂😂💔من چیزی ک خودم خیلی دوس داشتمو گفتم آخه اون دوران عاشقش بودم ب نظر شما چی بگیره خب

مثلاً لاک و چیزای جینگولی😁

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖