2777
2789

سابلیمینال

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شروع کن به خوردن آب زیاد مقلا بین ۸ تا ۱۰ لیوان در روز بهت قول میدم پوستت صاف و براق میشه ولی باید مداومت داشته باشی مثلا تا یه ماه یه ماه و نیم هر روز زیاد آب بخوری 

🎵maybe we could be a symphony 🎵

اهم به ناام خدا

اول چیز چرب نخور

دوم برو دکتر نصبت به چربی و یا خشکی پوستت بهت کرم و قرص مناسب میده تاپیک زدن جای مناسبی برای حل مشکلت نیست چون هرکس نسبت به دوستش دارو براش تجویز میشه 

با تشکر 🤦😁

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

ماسک خاک رس و گلاب

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
عزیزم شروع کن به خوردن آب زیاد مقلا بین ۸ تا ۱۰ لیوان در روز بهت قول میدم پوستت صاف و براق میشه ولی ...

😍😘🌷

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
پماد هس محلولم هس ولی تو پمادشو بگیر بهتره 

راه حلی مثلا با چیزایی ک تو خونه هست نداری؟

تو اینستا دیشب گف سیر بزار گذاشتم تا اون حد تاثیر نداد

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.