2777
2789
عنوان

فکر خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 127 پست
من این چند ساله یه سره در حاله مبارزه ام خاک تو سرمن 

ولی اینجور مردا لیاقتشو ندارن بخدا....چرا جوونیتو داری اینجوری میگذرونیو هدر میدی....خیلی سخته اینجوری زندگی کردن که

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این چند ساله یه سره در حاله مبارزه ام خاک تو سرمن 

به نظر منم نباید میدونو‌خالی کرد که بی دردسر به خواسته شون برسن من گذاشتم به موقعش آبرویی تو‌خانواده ی خودش ازش،ببرم  چون خانواده ش خیلی باحیا وبا ابروهستن فکر میکنن این پسر پیغمبره روسرش قسم‌می خورن اینم خیلی،براش خانواده ش مهمن

[QUOTE=176099865]وای میخواستی زنه رو همونجا تو ماشین جررررش بدی...چرا چیزی نگفتی...اون باز میره با یکی د.دیدم شوهرم اصلا نگاش نکردو اهمیت بهش نداد منم هیچ نگفتم پول رو وقتی دادرفت پایین شوهرمم گفت ببین چه کرمی میریزن منم گفتم توف به این شغلت.البته یه روز درمیان تو بیمارستان آشپزی هم میکنه منتهی نمیگذره برامون مسافرکشی هم میره

تو هم مثل منی من اگه با چشمم ببینم یکی اینجور غلطی میکنه همونجا طرف و به گوه میکشمش...

همسایمون فکر کرد من میترسم همون اول روسری انداخته بود رو سرش بایه تی شرت روسریشو در آورد گفت سر به سر من نزار جرت میدم منم رفتم براش 

طرف من مطلقه نیست دختر سن بالا بود ازبس کپک‌ زده بود بامرد متاهل ریخته روهم

به نظر منم حالا که ادرس زنه رو میدونی برو حسابشو برس .توکه میخای دامادت ندونه فعلا کاری به شوهرت نداشته باشه برو پیش دختره

میگرفتی میزدیش خوب

شماره شو‌پیداکردم زنگ زدم به ننه ش گفتم‌میام درخونت آدرسشم گفتم فهمید دختراشغالش چه غلطی داره میکنه گریه کرد گفت ابرو‌دارم گفتم اتفاقا میلم آبروتو‌میبرم دخترکثافتتو جمع کن شوهرمم‌فهمیده‌بود ولی چون‌ دستشو‌رو‌نکرده بودم‌ هیچی نتونست بگه ولی فهمید که می دونم خودشو‌زد به مریضی موند تو‌خونه سگ محلشم نکردم حالادخترم‌زایمانشو‌بکنه‌ میرم درخونه دختره