2777
2789
عنوان

فکر خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 127 پست
تا حرفیم میشه رپشنفکرب بعضیا میزنه بالا که ببینید چی واسه شوهرتون کم‌گذاشتین رفته سراغ یکی دیگه کسی ...

اونایی که این حرفارو میزنن بلانصبت شما گوه میخورن که میگن...مرد هرزه.هرزست دیگه...جون به جونشم کنی زنش حوری ام که باشه بازم پی دلگیش میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونایی که این حرفارو میزنن بلانصبت شما گوه میخورن که میگن...مرد هرزه.هرزست دیگه...جون به جونشم کنی ز ...

واقعا هم همینه مگه مادرای ما چجوری بودن ساده ومعمولی زندگی میکردن دعوا واختلافم داشتن توزندگی وپس چطور مثلا یکیش پدرم‌چرا خیانت نمرده اینا ذاتشون خرابه بقول شما دله هستن من با دخترم رفتم  دنبالش خونه‌زنه روهم‌پیداکردم‌ودیدم که‌ کجا میره ولی بخاطر دخترم دست وبالم‌ بسته ست میگه طلاق بگیری جلو‌خانواده شوهرم سرشکسته میشم ولی دمار ازروزگارش،در میارم

اره 

بخدا زمانه اش خرابه زنا دیگه ول مردا نمیکنن من تو ماشبن شوهرم بود مسافرش که عقب بوده ندونسته من زنشم لباشو گذاشت رو پوله داد به شوهرم میخاستم بگم .ج.نده هی به فکر کرونا باش .ک.سو

واقعا هم همینه مگه مادرای ما چجوری بودن ساده ومعمولی زندگی میکردن دعوا واختلافم داشتن توزندگی وپس چط ...

عزیزم شما شوهرتو باید ادمش کنی....وگرنه شاید رفته پیش اون زن هزارتا دروغ گفته‌...مشکل فقط از شوهرته...اون نباشه یکی دیگه...بهتر نیست دخترتون مثلا بگه به باباش که من فلان جا دیدمت اونجا چیکار داشتی؟یه جوری بترسونتش از ترس آبروش...شما خودت به روش نیار

بخدا زمانه اش خرابه زنا دیگه ول مردا نمیکنن من تو ماشبن شوهرم بود مسافرش که عقب بوده ندونسته من زنشم ...

زمانه رو‌همین کثافتا خراب کردن 

وکثافت تر ازاینجور زنا مردایی هستن که بهشون‌پامیدن

واقعا هم همینه مگه مادرای ما چجوری بودن ساده ومعمولی زندگی میکردن دعوا واختلافم داشتن توزندگی وپس چط ...

عزیزم مبارزه کن اولویت باتوهه شکستش میدی از زندگیت زنه رو بکن بیرون مثل من

منتظرم نوه‌ م به دنیا بیاد دخترم استراحت مطلقه پیش منه نمیخوام‌ براش مشکلی پیش،بیاد نمیخوام‌جلو دوماد پته شو بندازم رو آب بالاخره دوماد ندونه بهتره 

وای میخواستی زنه رو همونجا تو ماشین جررررش بدی...چرا چیزی نگفتی...اون باز میره با یکی دیگه همینجوری لاس میزنه...میخواست جرررش بدی که دیگه جرات نکنه همچین گوهی بخوره