2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون بعضی وقتا اذیت میکنن😂مثلا مادرشوهرمن یه ماهه عقد کردم ولی منو سرویس کرده ازبس میگه کی لاکت پاک ...

بچه جاری من ۴ سالشه یبارربمن گفت زن عمو مگه نماز نمیخونی انقد لاک میزنی از اون ب بعد شدیدا ازش بدم اومد غلطااااااااا اضافه وااااااالا

بچه جاری من ۴ سالشه یبارربمن گفت زن عمو مگه نماز نمیخونی انقد لاک میزنی از اون ب بعد شدیدا ازش بدم ا ...

متاسفانه خانواده شوهرم فک میکنن من چادری ام سره همین نمیتونم چیزی بگم دوبار تاالان انداختم گردن شوهرم ولی باز ولکن نیست وقتایی ام میگه که من تنهام چون زورشون به شوهرم نمیرسه🤦🏻‍♀️

بچه جاری من ۴ سالشه یبارربمن گفت زن عمو مگه نماز نمیخونی انقد لاک میزنی از اون ب بعد شدیدا ازش بدم ا ...

وای مثه دختر خواهرشوهر من برگشت گفت زن دایی موهاتو بکن تو بابام نامحرمه

وای مثه دختر خواهرشوهر من برگشت گفت زن دایی موهاتو بکن تو بابام نامحرمه

آخ دقیقا بچه جاری منم یبار برگشت جلو مادرشوهر پدرشوهرم گفت این زن عمو هم همیشه موهاش بیرونه پدرشوهرمم گفت بابا من محرمم ب زن عمو....بعد گفت ادم موهاش بیرون باشه خدا میبرتش جهنم .کلا از بچه بدم میاد، تا کسی نبینتش باور نمیکنه رفتارش و حرفاش عین زن ۵۰ ساله س میبینتت هی نگاه میکنه به لباست ارایشت طلاهات زوم میکنه ها زوم ... بعدش هی میگه مامانمم النگو داره خودم فلان چیزو دارم نمیدونم چطور میشه یه بچه خودشو بایه زن متاهل ک جای مادرش میتونه باشه مقایسه کنه 

آخ دقیقا بچه جاری منم یبار برگشت جلو مادرشوهر پدرشوهرم گفت این زن عمو هم همیشه موهاش بیرونه پدرشوهرم ...

دقیقا دختر خواهرشوهر منم همینه

همش میگه من‌میخوام عروس بشم میخوام ماما بشم بچه شما رو به دنیا بیارم تو دوتا دختر بیار 

۸سالشه ها ولی خیلی پرروئه

دقیقا دختر خواهرشوهر منم همینه همش میگه من‌میخوام عروس بشم میخوام ماما بشم بچه شما رو به دنیا بیارم ...

مردشور ریختشون ببرن اینا اثرات رفتارهای مادراشونه ...اونا یادشون میدن ....جاری من ک تو حسادت و جنس خرابی زبانزد همه فامیله