2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخه من فیلم سریال دیدن دوست دارم  بهم انرژی میده ولی خیلی وقت بود شاید یک سال نگاه نکردم الان   یه چندتا دیدم واقعا از زندگی افسوس میخورم کلا   فکر ذکرم همه چیم داعون شده

سرچی اخه اینجور شدی

بلاهایی ک سرم اومده ..بلاهایی ک خواستم برای خانوادم دوری کنم بد تر شد و الان داغوووونم ..تو سن ۱۳ سالگی این درد ها رو میکشم 👇

درد شدید گردن ....دست ...درد قفسه سینه و قلب ..مچ پا و ران پا ..سر درد شدید ..بد تر از همه عصبانیت زود و شدید ..حرص زیاد ...و ادامه دارد 

شاد تر از من دختر نبود خو م هم الان فکر میکنم میگم چ گناهی کردم ب این روز افتادم چرا اینجوری شدم چرا هر بار می‌خوام بهتر شم بد تر میشه دیگه می‌خوام خودمو بکشم تمامش کنم راحت شم 

مال سنه بلوغته متاسفانه تو کشور ما فقط اینطوره ن آموزشی ن راهنما یا مشاوری خودتو سرگرم کن اینجا مجازیه میتونی حرفایی ک رودلت سنگینی میکنه رو بزنی و کسیم نشناستت ارومم شی عشقم همه ما این سنو تجربه کردیم تا ۱۹ سالگی همینه فکر اشتباهی ب سرت نزنه ادما ی بار متولد میشن حق زندگی بهشون داده میشه از فرصتات لذت ببر لحظه هاتو زندگی کن

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز