95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 عنوان سایت ترندیول 192 بازدید | 9 پست کیاخریدکردن بیاین تجربه هاتونوبگین مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 1399/11/19 | 02:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7512 خوبه دیگه چه تجربه ای من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 خوبه دیگه چه تجربه ای من بلدنیستم شمامیدونی بایدچه جوری خریدکرد،؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
diba_20 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 566 سایرهاشون الکیه.طبق جدول سایز خریدم سه سایز بزرگتر بود. بیشعورا هر سری همینه نمیدونم چرا درست نمیزارن.
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 سایرهاشون الکیه. طبق جدول سایز خریدم سه سایز بزرگتر بود. بیشعورا هر سری همینه نمیدونم چرا درست نمی ... چه جوری خریدمیکنی شما من بلدنیستم مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7512 من بلدنیستم شمامیدونی بایدچه جوری خریدکرد،؟ اینا هرچی بخوای سفارش میذارن میارن هم چیزایی که تو پیجشونه هم اگه خودت از ترندیول چیزی بخوایhttps://instagram.com/ivytrend.shop?igshid=1ofacwgt2l33e من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
diba_20 عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 566 چه جوری خریدمیکنی شما من بلدنیستم از این سایت ها که می خرن باید اقدام کنی لینک رو میدی بهشون با سایز و رنگ اونا نیخرن برات هزینه بابری هم جدا میگیرن.
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 از این سایت ها که می خرد باید اقدام کنی لینک رو میدی بهشون با سایز و رنگ اونا نیخرن برات هزینه بابری ... خیلی میکشن روقیمتا؟ مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2783 اینا هرچی بخوای سفارش میذارن میارن هم چیزایی که تو پیجشونه هم اگه خودت از ترندیول چیزی بخوای https ... من اینستاموحذف کردم مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7512 من اینستاموحذف کردم نمیتونی باید با کارتهای ترکیه خرید کنی من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده