2777
2789
عنوان

از خدا میترسم

290 بازدید | 27 پست

شوهرم پاپوش برای ینفر درست کرده حتی تو دادگاه دست گذاشته رو قران که کار اون بوده من خیلی عذاب وجدان دارم بخاطر زندگیمم میترسم برم لو بدم شوهرم چکار کنم

من بودم لو میدادم 

با هر چی میتونم زندگی کنم الا عذاب وجدان

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

خانما من میخام یه تستر بخرم از برنامه با سلام باید چند نفرو معرفی کنم که تخفیف بگیرم لطف کنید همراهیم کنید هزینه ای نداره ثواب داره وارد لینک زیر بشید مرسی هرچی از خدا میخاین بهتون بده کمکم کنید بخرمش

https://basalam.com/games/slashit/LAZGr/630421

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو لوش بده به خدا زندگیت و آخرتتا از دست میدی

اخه یه چیزی میگیا تازه قسمم میخوری مگه این پاپوش درست کرده و قسم دروغ خورده که هم زندگیش و هم اخرتش رو از دست بده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید