2777
2789

سلام دکتر من هم برای دوقلوهام هم ۳ قلوهام فرحناز امینی بود حرف نداره کل زنای فامیلمون میرن پیشش خداییی خیلی خوبه 

تشخیصش 

وقت میزاره 

نسخه الکی نمینویسه شک داشته باشه ....

تو گوگل سرچ کن ببین نظرات راجب این دکتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دکتر من هم برای دوقلوهام هم ۳ قلوهام فرحناز امینی بود حرف نداره کل زنای فامیلمون میرن پیشش خدای ...

کدوم بیمارستانه ؟

سنش چقدره؟

اخلاقش و برخوردش با بیمار خوبه یا نه؟

یا ازوناییه که فقط با پول خوبه؟

خواهش میکنم راستشو بگو 

برای قبل از بارداری میخوام برم پیشش

کدوم بیمارستانه ؟ سنش چقدره؟ اخلاقش و برخوردش با بیمار خوبه یا نه؟ یا ازوناییه که فقط با پول خوبه ...

بیمارستان نیکان ولی مطب داره ۱۰ سال پزشکمه الانم خواهرم برای بارداریش تحت نظرشه ... اخلاق برخوردش عالیییییییییی .... اصلا اهل پول نیست بنده خدا هیچ وقن یادم نمیره من رفتم نیکان ۱۰۰ ت ویزیت دادم سریع برام ازمایش نوشت گفت اورزانسی ک گفت نری دوباره بیای هزینه ویزیت بدی ... طفلی واسم تا ۹ شب صبر کرد  انقدر خانوم اروم صبوریه خواهرم دوجا رفته بود تنبلی تخمدان داشته متوجه نشده بودن چون لگه بینی داشت دکتر خودم گفت این علایم تنبلی تخمدان ۳ماه دارو داد خوب شد الان واسه بارداریش....

بخدا من نیکان میرم همش ۱وبار مطب رفتم بین دوم سوم تو ساختمونش هم داروخونس ادرس دقیق داخخل سایتش زده

مسیر نیکان بهم خیلی دوره

واسه همین آدرس مطب رو ازتون پرسیدم

یک دنیا ازت ممنونم عزیز 

تو نت سرچ  میکنم😘😘😘

امیدوارم شماهم راضی باشید عزیزدلم

توکل ب خدا 

راستش خودم دکتر زن اصلاااااا نمی پسندم

چون ۹۰ درصدشون بداخلاق هستن

یکیشون سرم داد زد تو مطبش سر داروها

یکی دیگه شون برای مشکلی ک داشتم بهم متلک انداخت

و ..‌‌... خلاصه

پیش دکتر آقا رفتم  همه چی تموم      اخلاق ۲۰

نه هیز بود   نه چیزی     آقا و متین

ولی بارداری فرق داره

من میخوام    رحم و تخمدانم رو بردارم با عمل سزارینم انشاااا 

خودشون عمل میکنن؟

یا میدن دستیارشون   مثل خیلی از دکترها

راستی جراح هستن؟

توکل ب خدا  راستش خودم دکتر زن اصلاااااا نمی پسندم چون ۹۰ درصدشون بداخلاق هستن یکیشون سرم دا ...

عزیزم من همراه زایمام برام زیبایی انجام داد لولهام بست 

جراح بورد فوق تخصص هارو داره

تاپیکای قدیمیو سرچ کن

سرچ کردم، چند تا دکتر پیدا کردم، یه سری خیلی تعریف کرده بودن، یه سری هم نوشته بودن اصلا خوب نیست،،، دو دل شدم موندم به حرف کدوم اعتماد کنم

عزیزم من همراه زایمام برام زیبایی انجام داد لولهام بست  جراح بورد فوق تخصص هارو داره

پس صددرصد میرم پیشش

😉

ممنون از وقتی ک برام گزاشتی گله من

خیر ببینی😘😘😘💞💞💞🌹🌹🌹⚘⚘⚘🌿🌿🌿

سلام دکتر من هم برای دوقلوهام هم ۳ قلوهام فرحناز امینی بود حرف نداره کل زنای فامیلمون میرن پیشش خدای ...

ممنون عزیزم، تشخیصشون خوب و درست هست ؟ من الان چند ماهه عفونت دارم ۳ بار رفتم پیش همین دکترم که همیشه میرفتم چه قدر ازمایش و سونو و پاپ اسمیر و همه چی ازم گرفت، قرص و پماد داد خوب نشدم ، هیچ فرقی نکردم... گفتم دیگه دکترم و عوض کنم اگه میتونست دفعه اول یا دوم تشخیص میداد دیگه ...