2777
2789
عنوان

معجزه افزایش شیر کشف کردم

3913 بازدید | 44 پست

این یک غذای محلی سیستانی هست و از قدیم زنان شیرده میخوردن برای افزایش شیر ردخور نداره

• پیاز
  • روغن
  • دوغ
  • ماهی
  • زرد چوبه، نمک و فلفل
  1. پیاز را سرخ کنید بعد نمک، فلفل، زردچوبه و دوغ را هم اضافه کنید.
  2. و هم بزنید تا دوغ جوش بیاید اگر دوغ را هم نزنید می بندد و خراب می شود.
  3. اما اگر بجای دوغ از آب استفاده کنید دیگر نیازی به هم زدن آب نیست.
  4. بعد از جوش آمدن دوغ یا آب .
  5. ماهی را اضافه کنید.
  6. ماهی که پخته شد آبگوشت را خالی کنید.
  7. آبگوشت ماهی آماده است.
  8. برای آماده کردن ماهی دوباره قابلمه حاوی ماهی را روی اجاق بگذارید.
  9. روی ماهی با توجه به سلیقه زردچوبه، نمک و فلفل بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا آب مانده ته قابلمه نیز خشک شود.
  10. وقتی آب ماهی خشک شد ماهی نیز آماده خوردن می شود.
  11. نوش جان

اسم غذا چیه 🤔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب بود

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

بنظر که چیز خوشمزه ای نمیاد 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عاقا من سیستانیم همچین غذایی نداریم اسی از کجا اومد این غذا اونم دوغ و ماهی 😐😐😐

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نمیسازه ک🙄🙄🙄

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!