2777
2789
عنوان

تزریق چربی

150 بازدید | 18 پست

سلام دوستان در مورد تزریق چربی سوال دارم 

من ۴ روزه انجام دادم و صورتم خیلی زشت شده اصلا فرم تزریق به من نمیاد مخصوصا زاویه فک .از طرفی چونه ام غیر قرینه هست .قبلا صورت لاغری نداشتم و خوب بود فقط زیر چشمم خالی بود رفتم زیر چشممو بزنم که این شکلی کاگل صورتمو زد

😢😢😢

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

میشه اگه کسی انجام داده راهنمایی کنه .دوستم پیش همین دکتر انجام داد و خیلی راضی بود منم جو گیر شدم الان خیلی زشت شدم نمیدونم ورمه و میره یا میمونه از طرفی بابت غیر قرینگی چونه خیلی نگرانم یک طرف چونم رو انگار کم زده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اگه کسی انجام داده راهنمایی کنه .دوستم پیش همین دکتر انجام داد و خیلی راضی بود منم جو گیر شدم ا ...

چربی رو از بدن خودتون کشید؟ 

کدوم قسمت؟ 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
زير چشم بايد ژل ميزدي حالا صبر كن تا يكماه ديگه ورم داره درست ميشه بعدش بايد ترميم انجام بدي از چرب ...

مطالب تزریق چربی و تخلیه چربی رو خوندم خیلی ترسیدم ..اصلا نباید این کار رو میکردم شوهرم که همش میگه اینجوری بمونی باید یه گلی به سر بگیریم نمیتونه قیافمو اینجوری تحمل کنه