naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان کنکور 86 بازدید | 9 پست من کنکور ثبت نام نکردم دلمم نمیخاد ثبت نام کنم ولی تاکی میشه ثبت نام کرد؟🙁🙁🙁🙁کاش زود تموم شه بابام بیخیال بشه😂😂😂 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/11/19 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 چرا ثبت نام نکردی خو؟؟۲روز تمدیدش کردن زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 چرا ثبت نام نکردی خو؟؟ ۲روز تمدیدش کردن امسال مبشه سال سومم😂😂علاقه ندارم ب درس روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
یه_روزی_میرم_از_سایت عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 18908 امسال مبشه سال سومم😂😂علاقه ندارم ب درس خب نرو در عوض برو کلاسی هنری یاد بگیر اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 امسال مبشه سال سومم😂😂علاقه ندارم ب درس پس همون بهتربیخیال 😂😂برو دنبال هرچی دوست داری دنیا۲روزه زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 خب نرو در عوض برو کلاسی هنری یاد بگیر خودمم ت فکرم برم کلاس ارایشگری حرفه ای...اما بابام اینا گیر میدن اگ باز فردا گف نمیخای ثبت نام کنی میگم بهش روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 پس همون بهتربیخیال 😂😂 برو دنبال هرچی دوست داری دنیا۲روزه اره بخدامن شاگرد اول بودم ولی دیگ درس نمیکشم یخونم اگ میخاسم ک حداقل پارسال میخوندم😂😂😂😂 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
یه_روزی_میرم_از_سایت عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 18908 خودمم ت فکرم برم کلاس ارایشگری حرفه ای...اما بابام اینا گیر میدن اگ باز فردا گف نمیخای ثبت نام کنی م ... آفرین الکی وقتتو پای چیزی ک علاقه نداری نزارهمه درسخونا موفق نیستن اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دلبرییی عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5526 اره بخدامن شاگرد اول بودم ولی دیگ درس نمیکشم یخونم اگ میخاسم ک حداقل پارسال میخوندم😂😂😂😂 چرا په یهو ازدرس افتادی 😐 زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔