ایییییییییییییییخدا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 933 عنوان عددبتا51 84 بازدید | 4 پست سلام من دقیقا12 روز بعداز اولین نزدیکی که داشتم رفتم آزمایش بتا دادم و عدد بتا51 بود خانمهایی که تجربه دارید الان من باردارم یانه الهم العجل لولیک الفرج خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 1399/11/19 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایییییییییییییییخدا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 933 در ضمن آزمایش ادرار با وایتکس انجام دادم مثبت شد اما نمیدونم صحت داره یانه الهم العجل لولیک الفرج خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 احتمال زیاد باردار هستی ولی خیلی زود آزمایش دادی آزمایشت باید تکرار بشه اگر تو ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه یعنی بارداری درست داره پیش میره و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ایییییییییییییییخدا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 933 احتمال زیاد باردار هستی ولی خیلی زود آزمایش دادی آزمایشت باید تکرار بشه اگر تو ۴۸ ساعت ۲ براب ... ممنون که جواب دادی الهم العجل لولیک الفرج خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 13013 ممنون که جواب دادی فدات بشم عزیزم دکترا تا عدد بتا از ۱۰۰ نگذره قطعی اعلام بارداری نمی کنن ولی میگذره انشااللهدعا می کنم انشاالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت 🥰 و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚