2777
2789
🥺🥺💔قهر نکن دیگه

😁باشه 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اره عزیزم🥰 اشکال نداره گلی اگه سوال داشتی بازم بپرس 🥰 کم کم اشنا میشی😍🥰

فدااات عزیزم من برم نماز روزتون بارونی🌻

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂نچ کردستان میتونی شانسکی هم تگ کنی مثلا نشناسی طرفو

😂الکی گفتم اره گرفتم بازیو

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
😂😂 خو چ بدونم من نمیدونستم تعداد محدوده گفتم بعدا میگمت  ب سختی😂😂 حالا اینجوری عمل میکنم ...

دستت دردنکنه گلی🌹💋

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خودم از اولم میدونستم زاهدانه نگفتم ریا نشه 😜😂🤭

صحیح😂

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز