2777
2789
نه عاقا ممنون منصرف شدم سری پیش هم یه بنده خدایی همینو گفت که بعداً من فهمیدم شوهر داره فک کن تو یه ...

تازه قبل از اینکه بنده خدا شوهرشو انتخاب کنه همون روزی که من فهمیدم شوهر داره  نشستم با شوهرش جرعت‌ یا حقیقت بازی کردم تازه فکر میکردم شوهرش زنشه😂😂😂😂

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
چون کیکی موجود نیست مخم هنگ کرد ایده ندارم😜😅😂

منم دعوتت نمیکنم 😐😐😐😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عاقا ممنون منصرف شدم سری پیش هم یه بنده خدایی همینو گفت که بعداً من فهمیدم شوهر داره فک کن تو یه ...

😆😆عههههه من خودم چند تا زیر سری دارم باتجربه ایی دیگ نمیشه خامت کرد 😅

عاقا هر وخ خواستی بیا آغوشم برات بازه😁

😆😆عههههه من خودم چند تا زیر سری دارم باتجربه ایی دیگ نمیشه خامت کرد 😅 عاقا هر وخ خواستی بی ...

ممنون بنده کاملا منصرف شدم

واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه ی تاپیک هات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆ماهیو‌ ببین جون بابا😍😅 آهنگو پلی کن بابا😎همه میگن ماهی بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌️اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂✌️عکساش‌ همه هشتک لاکچری نی نی سایته😝سلامتی ماهیا😉
😂😂 ای نامرد تاپیک دورهمی بزن همه رو تگ کن😁 تاپیک خنده بزن😁

آیدااا

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
😂😂 ای نامرد تاپیک دورهمی بزن همه رو تگ کن😁 تاپیک خنده بزن😁

😂😂😂

بنظرت از مامانش اجازه بگیرم 

یا نه؟😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
حموم 😆 اون که اره 😅😘 الان یکی میخواس خانومم بشه دیگه اونم منصرف شد 😅

برای بار هزارم تو بودی سکته میزدی😎

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️