2777
2789
عنوان

شیرخشک HA

75 بازدید | 8 پست

کیا به بچشون میدن بچه من ۴ ماهشه دکترگفته ازاین شیرابهش بدم شنیدم بدمزه اس حالا نمیدونم چه جوری میخوادبخوره😭😭😭😭شماچیکارکردین بچتون تونست عادت کنه ؟کدوم شیرخوبه؟

واسه چی باید شیر خشک بخوره؟؟؟

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاول شیرم کم بود بچه هم اصلا سینمو نگرفت وکلا شیرخشکی شد😢😢پدرم دراومده با این شیرخشکی شدنش

آخی عزیزم منم دخترم شیرخشکی شد،تا دو سال همش آب جوش و فلاسک و شیشه شیر پیشم بود خیلی می‌ترسیدم که یه وقت دخترم نسوزه،الآنم که سه ساله ونیمشه شیر پاستوریزه میخوره

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
آخی عزیزم منم دخترم شیرخشکی شد،تا دو سال همش آب جوش و فلاسک و شیشه شیر پیشم بود خیلی می‌ترسیدم که یه ...

خدا حفظش کنه عزیزم واقعا شیرخشکی بودن خیلی سخته😭😭😭به زوریه شیرخشک پیداکرده بودیم که بهش ساخته بود حالا هم حساسیت داره کلا باید عوض شه شیرخشکش 😢😢😢حالا ایم مارک شیرخشکم اچ آ شوپیدا نکردیم واگه تلخ باشه بچم فک نکنم بخوره آخه حتی دادو هم بخوام بدم شیرینش میکنم ماتم گرفتم😣😣😣😣

خدا حفظش کنه عزیزم واقعا شیرخشکی بودن خیلی سخته😭😭😭به زوریه شیرخشک پیداکرده بودیم که بهش ساخته بود ...

خدا کمکت کنه عزیزم،بچه ت فکر کنم تو آینده بدغذا بشه،دختر من الآن ۳-۴جور غذا میخوره و به شدت بد غذاست

ولی بزرگ بشه انشالله بهت بگه مامان همه سختی ها رو فراموش می‌کنی🤗🤗🤗

خدا کمکت کنه عزیزم،بچه ت فکر کنم تو آینده بدغذا بشه،دختر من الآن ۳-۴جور غذا میخوره و به شدت بد غذاست ...

کاش سالم باشه بدغذام بشه مشکلی نیس😁ولی بدغذا بودن بچه خیلی بده یعنی قشنگ پدر مامانشو درمیاره داداش خودم خیلی بدغذا بود فک کنم اینم به اون رفته مامانم که میگه دقیقا عین داییشه😣😣شانس منه دیگه من وباباش اصلا بدغذانیستیم براش دعا کن بتونه با این شیرکناربیادتلخ باشه نتونه بخوره واقعا برامون مشکل سازمیشه😣

کاش سالم باشه بدغذام بشه مشکلی نیس😁ولی بدغذا بودن بچه خیلی بده یعنی قشنگ پدر مامانشو درمیاره داداش ...

انشالله خدا هم به خودت هم به نینی کوچولوت کمک کنه😍😍😍