atii3126 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1771 عنوان توروخدا بیاین 88 بازدید | 6 پست مشاور تلفنی لازم دارم واسه همین الانکسی ک الان باهام حرف بزنهحالم خیلی بده دارم دق میکتم فقط میخام یکی باهام حرف بزنه😭توروخدا شماره ی مشاور اگه دارید بدین خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌 1399/11/18 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mtiiorg عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 198 میخوای با من حرف بزنی؟ در جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
atii3126 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1771 میخوای با من حرف بزنی؟ نمیتونم تابپ کنم اینقد گریه کروم چشام درد میکنهواقعا فشار روحی زیادی رونهاصلا حالم خوب نیییسسسسس😭😭😭😭 خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌
mtiiorg عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 198 نمیتونم تابپ کنم اینقد گریه کروم چشام درد میکنه واقعا فشار روحی زیادی رونه اصلا حالم خوب نیییسسسسس ... الهی بگردم فداتشم . اگه میخوای بهترین مشاور خودمم ولی چون مامان بابام خوابیدن نمیتونم حرفبزنم 😂😁 وایسا یه مرکز مشاوره هست شمارشو بدم بهت 0922 1101892 در جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
mtiiorg عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 198 الهی بگردم فداتشم . اگه میخوای بهترین مشاور خودمم ولی چون مامان بابام خوابیدن نمیتونم حرفبزن ... بازم شماره داره اگربرنداشت بگو بقیرو بدم . در جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
atii3126 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1771 الهی بگردم فداتشم . اگه میخوای بهترین مشاور خودمم ولی چون مامان بابام خوابیدن نمیتونم حرفبزن ... آیدی تلگرام داری؟واقعا باید با یکی حرف بزنم هیچکسو ندارم دارم دق میکنماین مرکزا الان جواب میدن؟ خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌
mtiiorg عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 198 آیدی تلگرام داری؟واقعا باید با یکی حرف بزنم هیچکسو ندارم دارم دق میکنم این مرکزا الان جواب میدن؟ تلگراممو پاک کردم بیا شخصی شمارتو بفرس پی ام بدم بهت در جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾