2777
عنوان

کمردرد کرونایی

188 بازدید | 17 پست

کدوم  قسمت کمرو بیشتر درگیر میکنه؟ 

بعد از بروز  کمردرد چقد طول میکشه واس بروز‌علائم  دیگ؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

کمردرد ینی اینکه ریه ها درگیر شده و کم کم داره خطرناک میشه

خاله ی منم همینطور بود

به گفته خودش انگار مهره های کمرش داشتن از هم باز میشدن

انقدر درد داشت ک نمیتونست بخوابه ناله میکرد

ریه هاش خونریزی کرده بود ک دردش ب کمر میزنه

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
کمردرد ینی اینکه ریه ها درگیر شده و کم کم داره خطرناک میشه خاله ی منم همینطور بود به گفته خودش انگ ...

بعد علائم دیگ ای نداشتن؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد علائم دیگ ای نداشتن؟

سردرد خیلی شدیدم داشت

وقتی حرف میزد انگار صداش خیلی گرفته بود

بیشترین دردش کمردرد و سردرد بود و بعضی وقتاعم سرگیجه

از اولشم ک اشتها نداشت تا خوب بشه خیلی لاغر شد

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
سردرد خیلی شدیدم داشت وقتی حرف میزد انگار صداش خیلی گرفته بود بیشترین دردش کمردرد و سردرد بود و بع ...

من از دیروز توهم کمردرد زدم 

البته دائم نیس و سمت بالای‌کمرمه 

انقد توهم کرونا دارم زندگیم زهرمارم شده

بالای کمر بین دوتا کتف درد میگیره

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
بالای کمر بین دوتا کتف درد میگیره

یا خدا از‌منم همونجاس 

بعد چن روز علائم دیگش شرو میشه؟

من کمرم انگار میخواست نصف بشه نمیتونستم به کمر بخوابم و رو شکم میخوابیدم 

کجاش درد گرفت بود؟ 

بعد چن وقت بقیه علائمش میاد؟

من از دیروز توهم کمردرد زدم  البته دائم نیس و سمت بالای‌کمرمه  انقد توهم کرونا دارم زندگ ...

نه بابا بهش فکر نکن

منم همه علائم کرونا رو داشتم ولی بخاطر معده بود

هرچی بیشتر بهش فکر کنی بدتر میشه توهم میزنی انگار واقعا داری

آب نمک قرقر کن و سیستم ایمنی بدنتو بالا ببر

رعایت کن انشالله ک نداری و نمیگیری

نه بابا بهش فکر نکن منم همه علائم کرونا رو داشتم ولی بخاطر معده بود هرچی بیشتر بهش فکر کنی بدتر می ...

مرسی گلم اره باید خیلی مراقب بود 

[QUOTE=176054739]کجاش درد گرفت بود؟  بعد چن وقت بقیه علائمش کل بدنم درد بود کل عضلات و استخوان ها، کمرم ۲ روز شدید درد داشت همون وسطش، تقریبا روز ۳ و ۴ یا ۵ ام بود بعدا قابل تحمل شد، کمردرد وقتی بود اکثر علایمش بروز کرده بود و هم زمان سردرد و بی اشتهایی و بی حالی و پادرد هم بود فقط ۲ روز کمردرد شدیدتر بود

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
[QUOTE=176054739]کجاش درد گرفت بود؟  بعد چن وقت بقیه علائمش کل بدنم درد بود کل عضلات و استخوان ...

من از دیشب درد گرفت وسط دوتا کتفم 

ولی علائم دیگ‌ندارم 

و صب خوب بودم ولی هالا یکم درد میکنه اونم خیلی کم 

خداکنه نداشت باشم 

و الهی شکر‌ک شما خوب شدی 

من از دیشب درد گرفت وسط دوتا کتفم  ولی علائم دیگ‌ندارم  و صب خوب بودم ولی هالا یکم درد م ...

خیلی ممنون عزیزم سلامت باشی، واقعا خدارو شکر میکنم،

آره آدم حال به حال میشه من روز دوم گفتم من کامل خوب شدم ولی روز سوم از درد گریه میکردم، ان شالله شما هم خوب خوب میشین، شما تستتون مثبته؟

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
خیلی ممنون عزیزم سلامت باشی، واقعا خدارو شکر میکنم، آره آدم حال به حال میشه من روز دوم گفتم من کامل ...

ن‌ من اصن تست ندادم 

هیج علائمی ندارم  اصن فقط ب درد مرموزیه