2777
2789
عنوان

به دادم برسید😭😭😭😭😭😭😭

1021 بازدید | 58 پست

بچههه هااا دیشب 

یه عالمه سرکه خیار خوردم شامم مرغو قرمه سبزی به علاوه ی ماست خوردم ظهرشم کوکو خوردم با ناگت مرغ بعد کیک خانه ای با شیرنی خوردم پفکم خوردم بعد توت فرنگی خوردم با هندونه 😭😭😭😭بعد از امروز حالم بده گلاب به روتون بالا آوردم از شبم هیچی نخوردم😭😭😭الان چی بخورم بهترشم تورو خدا بگیددد😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای من طلب بخشش کنید

عرق نعنا 

اگه بهترنشدی برودکتر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچی نخور تا اون معده بیچاره استراحت کنه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است!زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند !قادر نخواهند بود با عشق و آرامش مردانشان را در جدال با زندگی همراهی کنند ...
2827
2791
2779
2792