2777
2789

بای پسی های عزیز لطفا درمورد عملتون بگین و اینکه بچه رو از راه طبیعی ب دنیا اوردین یا سزارین؟

دوستان اگر کسیو میشناسید تگ کنید چون تاپیکِ "مایی" خیلی ب ندرت ب روز میشه و این تاپیک میتونه سوالات بچه های اقدام ب بای پسی رو ج بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مانکن خانوم حال عمومیت چطوره؟ خب پس چرا سز؟وقتی طبیعیم میشده

قربونت 

حالم‌مه عالی بودو مشکلی نداشتم 

کلا طبیعی دوست نداشتم 

اما متاسفانه جوجم توقف رشدم داشت و ریسک نکردم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
قربونت  حالم‌مه عالی بودو مشکلی نداشتم  کلا طبیعی دوست نداشتم  اما متاسفانه جوجم ت ...

خدا نگهدارش باشه الهی

گلم لطف میکنی بگی چه نوع بای پسی بودی و چقدر وقت بعدش باردار شدی؟

خدا نگهدارش باشه الهی گلم لطف میکنی بگی چه نوع بای پسی بودی و چقدر وقت بعدش باردار شدی؟

من بایپس کلاسیک بودم و ۳ سال بعدش باردار شدم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
۳سال...وقت ندارم.سنم ۳۳ شده.قندم زده بالا کدوم دکتر و بیمارستان بودی؟ باردار شدی چاق نشدی؟

من دکتر خلج بیمارستان دی بودم 

توی بارداری ۷ کیلو اضافه کردم

من دکتر خلج بیمارستان دی بودم  توی بارداری ۷ کیلو اضافه کردم

مجدد کم کردی؟

ببین وقتی جذب کم میشه مادرو جنین ضعیف نمیشن؟اخه اون مکملا چطوری جذب میشن وقتی عملِ جذب خیلی کمتر شده!

مجدد کم کردی؟ ببین وقتی جذب کم میشه مادرو جنین ضعیف نمیشن؟اخه اون مکملا چطوری جذب میشن وقتی عملِ جذ ...

بله دوماه اول اومدم پایین 

من رحمم مشکله ژنتیکی داره خودمم کم وزن یه دنیا اومدم و نمی تونم در این مورد نظر بدم اصلا ....اما بنظرم هیچ ربطی نداره من حتی هر ۶ ماه دارم چکاپ میدم بدنم هیچی کم نداره 

ولی حتما به پزشک زنانت بگو که بایپس شدی

بله دوماه اول اومدم پایین  من رحمم مشکله ژنتیکی داره خودمم کم وزن یه دنیا اومدم و نمی تون ...

اهان پس خداروشکر سلامتی الان

مکملا رو همچنان تا اخر عمر باید مصرف کرد؟هزینه هاش زیاد نیس؟

راستی بانوجان شما چند روز بعد عمل تونستی خودت کارارو انجام بدی؟

اهان پس خداروشکر سلامتی الان مکملا رو همچنان تا اخر عمر باید مصرف کرد؟هزینه هاش زیاد نیس؟ راستی با ...

نه عزیزم فقط دوسال خوردم هر ۶ ماه چکاپ میدم و تا الان لازم نشده 

اومدم خونه روپا بودم 

چرا هزینه های مو زیاده چون ریزش ۳-۶ ماه بهد عمل خیلی زیاده