2777
2789
عزیزم چرا اینقدر تند 😂😂 من خودم سومی تو راهه و آدم وابسته ایم و اگه نبودم الان .. دوستم گذاشت و ...

تند نیستم ..اما اگر شما دوستتون رو دیدید من کارم همینه ...به خدا یک زمانی بچه هارو تو راهرو دادگاه ول میکردن و میرفتن..من ادم سختیم ولی بارها اشک ریختم ...سر ندونم کاری دونفر یا حتی یک نفر هزاران بچه بیچاره میشن 

بله عزیز کامنت بالای شمارو خوندم از رشد و تعالی خود خانم گفتید اما از رشد و تعالی بچه خبر دارید ؟میدونسد چطور بزرگ شد ؟چطور بدون مادر سلامت روانیش تکمیل شد ؟بشه 20 سالش میدونه مادری چیه ...بشه 10 سالش جلو دوستاش از مادرش چی میگه ..میگه زن قوی ..میگه موفق ...یا چشماش پراشک میشه ؟بچه واقعا شوخی نیست ..نسل اینده واقعا شوخی نیستن هیچ پدر و مادر حق این میزان خودخواهی نداره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا باید مادر همیشه فداکار باشه 

من که گفتم با سوختن و ساختن مخالفم ..طلاق بگیره بره دنبال پیشرفت یا هرچیزی ولی حق نداره بچه رو ول کنه ...پایه پدرو مادر شدن فداکاریه ..کسی بهش معتقد نیست نباااید بچه دار بشه ...بچه نامه فدایت شوم نمینویسه واسه ما که بیاریمش به دنیا ...ما وقتی مسئولیم باید هم فداکار باشیم چه مرد چه زن...بدبختی تحمل کردن فداکاری نیست ...اما ول کردن بچه رذالت هست و بس ..تعادل مهمه