2777
2789
19 سالته هم متاهلی هم بچه داری ؟چه خبر بوده آخه  مشکل کجاست ؟میتونی از بچتم نگذری چرا بگذری ؟چ ...

دختره نه ماهست اختلاف سر مادرشوهرمه هرچی میگه شوهرم گوش میکنه سرحرفش منو وبچمم میزنه

ازبعدش میترسم میگم ادامه تحصیل میدم یه شغل خوب پیدا میکنم بهترازاینه که بشینم توهین یه مادر ودختر نف ...

اون بالا برات گفتم دوستم طلاق گرف بچه رو گذاش پیش شوهرش 

اون موقع دیپلم بود و بیکار 

الان فوق لیسانس و معلم پسر مجرد میاد خواستگاریش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچت فردا ازدواج کنه تو میمونی تازه معلوم نی شاید بازم بچه بیاری تو این زندگی 

خودمم پشیمونم ازبه دنیا اوردنش الان توبعلم داره ازگشنگی گریه میکنه چون خونمون هیچی نداریمطبقه پایینم نمیرم غرورم نمیزاره

لچه دست و پا آدم و میگیری  بره پیش رفت کنه

خوب اون بچه چه گناه کرده ..خودش که وارد این زندگی نشده ...درسته ایشون سنش خیلی کمه اما به هرحال مسئول هست در قبال بچه ..اون زمان که حامله شده باید فکر دست و پاگیریش میبود نه الان ..من مخالف سوختن و ساختنم اما به شدت مخالف اینم که وظایف مادری و پدری بعد طلاق حذف بشه

دختره نه ماهست اختلاف سر مادرشوهرمه هرچی میگه شوهرم گوش میکنه سرحرفش منو وبچمم میزنه

سنش کمه ؟؟ببخشید رک میگم کسی که دختر 14 ساله میگیره به نظرت عقل داره ؟نه نداره ..نه قدرت تصمیم گیری داره نه اختیار ...عروسک دست خانوادشه شما شک نکن 

فقط اشتباه اولتون اینه که باردار شدید پس دوباره این اشتباه رو مرتکب نشید خواهشا ...دوم به پدرت بگو بیاد آشی که پخته رو جمع کنه ...یکبار مهلت بده و اولتیماتوم بهش بدید ..اگر درست نشد فکر طلاق باش...بچه هم تا 7 با مادرشه

عزیزم زندگیی بی رحمه  بزار برو

واسه همین نصیحت هاتون دکترای بچه داری دارید ؟یا بچه ندارید یا واقعا منطقی فکر نمیکنید چنین چیزی در هیچ جای دنیا حتی قابل قبول نیست ...در مورد عروسک حرف نمیزنیم که میگید بزار و برو ..در بوجود آمدنش نقش داشتن ایشون حداقل ترینش ..زندگی بیرحمه اما همین زندگی بی رحم بلده با ادم بی رحم هم چکار کنه  .شما شک نکن کارما وجود داره

واسه همین نصیحت هاتون دکترای بچه داری دارید ؟یا بچه ندارید یا واقعا منطقی فکر نمیکنید چنین چیزی در ه ...

عزیزم چرا اینقدر تند 😂😂

من خودم سومی تو راهه و آدم وابسته ایم و اگه نبودم الان ..

دوستم گذاشت و رف اون بالا گفتم الان وضعش چطوره