2777
2789
عنوان

اندوسکوپی😓😞

862 بازدید | 19 پست

خانومایی که انجام دادین میشه بیاین یه لحظه جوابمو بدید اگه اطلاع دارید 

دکتر میخواد اندوسکوپی با بیهوشی انجام بده 

بیهوشیش در چه حده یعنی چند ساعته 

عوارض جانی هم داره 

ترو خدا ج بدین اگه میدونید دارم از نگرانی میمیرم

گفت: میشه نری 😪پرسیدم چرا ؟ گفت اخه برنج خیسوندم 😐

بیهوشی نیست خواب عمیقه در حد یه ربع نیم ساعت.ولی بدون بیهوشی هم میشه تحمل کرد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصولا کامل کامل بیهوش نمیکنن. نه من یادمه بابای من ۱۰ دقیقه بعدش به هوش اومد. ولی یه بار مامانم رو اشتباها دوز زیاد زدن. یه ساعت اینا بیهوش موند. دکترش فهمیده بود خیلی عصبانی شده بود😕

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔

من ۱۶سالم بود بدون بیهوشی رفتم😊ن خیلی چیز خاصی نیست زود تموم میشه  

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

خب بزار یه چیزی بگم ، آندوسکوپی رو با دو روش انجام میدن ، یا با دارویی به اسم میدازولام که در یک لحظه خابت میبره و هیچ دردی احساس نمیکنی یا نهایتش اگ به میدازولام مقاومت داشتی ، دارو پروپوفول میزنن ، مدت زمان خابش کوتاهه ، بازم بستگی ب دوزی هس ک تزریق میشه ، انتها گلوت هم اسپری لیدوکایین میزنن ک هیچی نفهمی ، در کل بگم ، برو راحت اونجا بخاب ، بیدار ک شدی میبینی کارت تموم شده ، بعده اندوسکوپی درد خفیف تویه گلو داری ک تا ۲۴ ساعت اول از بین میره ، دردش خیلی خفیفه ، بعدش حالت گیجی نداری چون تویه اتاق ریکاوری میذارنت ، اینایی ک گفتم همه به شرطی هس ک واقعا با بیهوشی انجام بشه ها ، مثلا ممکنه دکترن بگه من بهت دارو بیهوشی زدم ، ممکنه بیهوش نشی و یک مقذاری فقط گیج بشی ، ک اینم برایه اندوسکوپی زیاد خوب نیس اگه با بیهوشی انجام نشه ، یه مقدار زیادی اذیت میشی ، در کل نگران نباش هیچی نیس ، من هم رشتم پزشکیه هم خودم دوبار انجامش دادم 

خب بزار یه چیزی بگم ، آندوسکوپی رو با دو روش انجام میدن ، یا با دارویی به اسم میدازولام که در یک لحظ ...

ممنون عزیزم سلامت باشی همیشه 🙏❤

خب بزار یه چیزی بگم ، آندوسکوپی رو با دو روش انجام میدن ، یا با دارویی به اسم میدازولام که در یک لحظ ...

برای بعد اندوسکوپی توصیه ای نداری؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

قربونت بشم عزیزم ❤️ 

فقط قبل از اندوسکوپی ، تقریبا ۴ تا ۶ ساعت ناشتا باشی خیلی بهتره ، معدت خالی باشه ، بعدش هم اول با مایعات ولرم با مقدار کم شروع کن ، یواش یواش تغذیت رو ب حالت طبیعی برگردون ، یهو حجم بالایی بعدش غذا نخور ، هیچ منع غذایی نداره ، فقط اولش مایعات با حجم کم ، و کم کم ب حالت طبیعیت برگرد ، اندوسکوپی ترسناک نیس ، شاید باورت نشه ولی من عاشقشم 😂😂

من به قول زنداییم زنده زنده انجام دادم(هوشیار)هیچیمم نشد

اره ، چون دوز میدازولام ( دارو خاب اورش ) کم بوده ، یک سری پزشکا میترسن دوزش رو زیاد استفاده کنن ، یک سریا هم بدنشون به این دارو مقاومه ( مثل من ) ک مجبورن یا به قوله خودت زنده زنده اینکارو انجام بدن ، یا دارو بیهوشی قوی تری بزنن ک من هردوش رو تجربه کردم

قربونت بشم عزیزم ❤️  فقط قبل از اندوسکوپی ، تقریبا ۴ تا ۶ ساعت ناشتا باشی خیلی بهتره ، معدت خا ...

ای جانم عزیزم 😂😂

چشم گل من ممنون از راهنماییت❤

اره ، چون دوز میدازولام ( دارو خاب اورش ) کم بوده ، یک سری پزشکا میترسن دوزش رو زیاد استفاده کنن ، ی ...

من چون از انژیوکت میترسم نذاشتم دارو بزنن بهم😂😂😂🥴🥴🥴

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بابااااااا دمت گرررررم 😂😂😂

بخدا نوبرم والا.با پای خودم رفتم اسلیو انجام دادم آخ نگفتم ولی بخاطر انژیوکت تو بیمارستان گریه میکردم🥴🥴🥴