2777
2789

سلام امید وارم که حالتون خوب خوب باشه نمی‌دونم از کجا شروع کنم و از چی بگم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید حتی در حد یه صلوات واقعا احتیاج دارم بهتون همه چیزم بهم ریخته من ک دعا هام قبول نمیشه شماها با دلایل پاکتون کمک کنید حتی شده در حد یه صلوات

😞❤️ ببخشید استارتر جان واجبه

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

کلم بروکلی بخور حتما حتما حرف مو پشت گوش ننداز خاهش میکنم کلم بروکلی صبحانه ناشتا بخور به مدت یه ماه تا رفع بشه کیستت 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلم بروکلی بخور حتما حتما حرف مو پشت گوش ننداز خاهش میکنم کلم بروکلی صبحانه ناشتا بخور به مدت یه ماه ...

عزیزشماداشتی؟؟من خیلی نگرانم سونوگرافی گفت چیزی نیست ولی اخه مگه میشه چیزی نباشه؟؟

عزیزشماداشتی؟؟من خیلی نگرانم سونوگرافی گفت چیزی نیست ولی اخه مگه میشه چیزی نباشه؟؟

بله من کیست دارم ولی باردار نیستم برای رفعش حتما به مدت یک ماه کلم برولکی ناشتا بخور 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇