2777
2789

نه بابامیخادمختوبزنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اون الان سه چهار تا رل داره بعد به من گفت نمیخوامت برو خب چرا بخواد مخمو بزنه

خطتتو عوض کن 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

سلام امید وارم که حالتون خوب خوب باشه نمی‌دونم از کجا شروع کنم و از چی بگم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید حتی در حد یه صلوات واقعا احتیاج دارم بهتون همه چیزم بهم ریخته من ک دعا هام قبول نمیشه شماها با دلایل پاکتون کمک کنید حتی شده در حد یه صلوات

😞❤️ ببخشید استارتر جان واجبه

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

والا واسه منم اینطور بود که بهش گفتم دیگه هیچوقت سراغم نیا و برای همیشه خداحافظی کردیم و خداروشکر به ...

اخه مشکل اینجاس که هم خودش هم داداشش خیلی پررو ان😐😑من به خودش گفتم دس از سرم بردار نمیخوامت دیگه ولی اون ول کن نیس😐😐😐

اخه اون الان سه چهار تا رل داره بعد به من گفت نمیخوامت برو خب چرا بخواد مخمو بزنه

پسراکارشونه تنوع طلبن تابهت ثابت نشده دوستت داره برات مهم نباشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خطتتو عوض کن 

اره یکی بهم پیشنهاد داد تازه مامانمم در جریانه ولی بابام خیلی خیلی روم حساسه اگه بهش بگیم پسره رو زنده نمیذاره

با چشم خودم رفتارای بابامو دیدم که میگم

اره یکی بهم پیشنهاد داد تازه مامانمم در جریانه ولی بابام خیلی خیلی روم حساسه اگه بهش بگیم پسره رو زن ...

به همون پسره شمارتو بده به باباتم بگو مشکلی برا خطتت پیش اومده سوخته نمیدونم یه چی بگو خودتو خلاص کن 

بعدشم عزیزم وقتی پدرت اینجوریه خیلی نرو تو بحر این کارا 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭