2789
عنوان

تله پاتی🥰💗

360 بازدید | 7 پست

سلام خوبین 

هرکس تجربه ای از نتیجه تله پاتی داره بگه 

و ی سوال اینکه اون شخصی که براش تو ذهنمون تله پاتی میکنیم میفهمه که اون حس از طرف ما بوده؟؟؟

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...

اگع کسی گف منم لایک کن بیام بخونم

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من یه جور دیگس   من دوستم به نوعی با من تله پاتی داره   هروقت من حالم بد باشه  اون خوابشو میبینه   یهو ساعت ۳ شب پیام میده چرا حالت بده چرا بیداری؟؟ 

حس و حالمو میفهمه

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"

یا اینکه من یه مدت میرفتم کلاس های استاد طاهری  علوم متافیزیک    از راه دور میتونستم انرژی شفابخش بفرستم برای کسی که میشناسم   در حد خیلی کم  مثلا درمان سردرد..  ولی شخص متوجه نمیشد توسط من درمان شده

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
بخونید حتما

✨  یه بیماری لاعلاج کمر درد عجیب داشتم و نا امید بودم تا اینکه هدایت شدم و به طرز معجزه آسایی با کتاب فراسوی شفای زندگی خودشفادهی کردم

✨  خدا معجزه ای کرد  و مدرس زبان شدم و شاگرد های زبان و درآمدم خیلی بیشتر و بیشتر شد

✨ من خدا رو جذب کردم و زندگیم رو متحول کرد اعتماد به نفس و شادیم خیلی زیاد شده تو حال خوبم همیشه😍

✨ چنان  تلهپاتی میکنم  تموم خواسته هام دونه دونه داره تیک میخوره 

✨ آلرژی شدید و درد شدید ناشناخته قفسه سینه داشتم که بعد از اینکه حالمو خوب کردم محو شدن اینو دکترا میگفتن اصلا خوب نمیشه 😄

✨ 14 سال تمام مستاجر بودم اما بدون تلاش فیزیکی که از دوره ها یاد گرفتم درخواست دادم و با تله پاتی صاحب خونه میلیاردی شدم 😍😍

آدرس کانال amirhemmati_com